alakası olacağını sanmıyorum hem varil fiyatında hemde dolarda bir artık var bu illaki yansıyacaktır hatta dolar bu seviyede kalırsa bi süre daha zamlar devam edebilir
Printable View
yeter abi yaa ayda 3000 km yapıyorum, 1,300 tl yakıt giderim vaaaaar isseyyaaaannn
Kemal Sunal - Orta Direk Şaban - Herşeye Zam - YouTube
çaya zam zama zam zamlı çay...
Ohhh artık teyzemlere cıkolata getır degıl 3 5 lıtre benzın getır dıcem almanyadan.
Tüpe zam,gaza zam hani bize (z)** .. - YouTube
Allah belalarını versin be en güzelini amca diyo
tam amcanın videosunu atıyordum aynı anda yükledik :) bakalım lpg yede saplarlar yakında zamı.
Ehh yeter artık ya zaten 2 aydır benzin almiyodum
Ogrendıgım ıyı oldu 10 tl lık alakoyayım bari :)
Hep 20 liralik aliyorum zamdan etkilenmiyorum
Yapacak yorum bırakmadılar yazık.
Mikrofonu g.t kıllarına uzatıyoruz..
İki gün konuşulur sövülür, sonra unutulur gider.
Kurbağa deneyi mi ne var hani, yavaş yavaş ısıtınca kurbağa farkına bile varmıyo ya aynen öyle.
Allah bu halkı soyan zihniyetin, bu zihniyeti hayata geçirenlerin bin belasını versin yazık bu milete sömüre sömüre bişey kalmadı. Hadi bazılarının durumu iyi, bazıları orta halli ama çocuğuna bir tişört alırken düşünen aileler var üzülüyorum bu duruma ülkemize , insanlarımıza.
Ulan benzinli araç aldık mallık ettik iyi mi ?
Konuyla alakasız konuyu açan abi tedaş kavşağında shell'de mi ? Orada parıl parıl parlayan bir cupra varda.
10 lira yapmazlarsa a.q!!!
bune aq ya zam zam zam başladılar gene .................................................. .................................................. .................................................. .............................................