bi bitmediniz hıamına....
Printable View
bi bitmediniz hıamına....
4-5 yıl önceydi sanırım Almanya'da akaryakıt zamlarını protesto edip eski pompa fiyatından bile aşağı çekmişlerdi..
Türkiye'de de bir kaç sefer yapıldı, X tarihde kimse akaryakıt almasın dediler, önceden tedbirinizi alın diye her yerde duyuruldu ama akşam haberlerde yine istasyondan sırıta sırıta yakıt alanlar vardı.. bizden bi cacık olmaz
5 Tl olurmu diye hep konuşurduk oldu sıra 6Tl de
Edit:97 oktan mı 95 oktan mı kullanmalıyım diyenler artık sanırım sadece 95 oktan kullanıcak bu zamlardan sonra :D
dünyada ilk defa bir olayda birinci sıradayız ama bunun bize yararı değil zararı var benzine zam e5 e adımbaşı radar sistemi koy cezalar akıllara zarar ülkemiz çok gelişti ya çok marjinal olduk ampulle aydınlandık
Protestolar için bireysel kullanıcılar ne kadar uğraşsada şirketlerinde katılması lazım.Örnek vermek gerekirse özel bir şirkette 500 tane araba var.biz burda ne kadar protesto için uğraşsakta 10 tane şirket bizi katlar.Şirketlerinde almaması lazım bence.
8temmuz zammıyla 20kuruş bravo.
Direncebim...
şirketlerin zor bizim 100 e yakın arabamız var istanbulda 50 tane ama mazotlu hergün illa ki mazot alıyoruz mazot da zamlanıyor bişi değişmiyor ki
vtec sesini özlıycem hıymına .
olmicak böle arkadaş yaaaa harbiden baş kaldırmak lazım bazı konularda kendilerini geri cekmeliler
yapımda emeği geçenlerin amına koyayım.
inş.bunlar bir gün, 1 ekmeğe muhtaç kalır.
Haberlerde 97 oktan için 5.02 TL dedi, ama olmadı ki, yine hesap şaştı, yine düz hesap olmadı.
İdrarla çalışan otomobil istiyorum, şeyimede karışmasınlar bir zahmet.
Hulooooğğğğ, durmak yok, durmak yok.
acaba benzinlikler hemen yansıttılar mı bugünden zamları yada gece 00:00 dan sonra mı geçerli zamlar....
Gece 00:00 dan sonra yansıtılır önce yansıtmak yasak ve ceza alır fark edilirse istasyon
Amk diyorum daha ne diyeyim ayiptir ya zararlari yine biz oduyoruz anasini satim.sokayim su tas atan saga sola saldiran o cocuklarina ben
biz ampule oy verdik bize bedava mı zannediyolar amk evlatları ya şu mübarek aylarda insanları çok sınıyolar
Amk bu kadar cahil seçmen olursa böyle olmaya devam eder.
Yoksul kesim hayatında araba mı görmüş, ona ne ; ha zam gelmiş ha gelmemiş. Benzinle işi ne.
herkez sövüyor,o vermedi bu vermedi kim verdi bunlara bu oyları? hele o oy veripte ağlayanlar varsa onlara hiç bişey demiyorum daha beter olsunlar... müstehak daha bitmedi hele bi seçimleri kazanırsa tekrar ozaman ne halt edicez ben onu düşünüyorum...
bunlara oy verıp aglayan okadar cok adam varkı ama yıne secım oldugunda yıne oy verıcekler
ulan cebimizi sömürdünüz senelerce bi kulağımızın arkası kaldı onuda alıyorsunuz amk yetteeeer lann
100 lıralık benzının 72 lırası vergi :D
5 olmaz 10 yap pampa.
Devletin bana doğum günü hediyesi bu demek :icon13:
Benzin dolarla satılsın artıkta rahatça alalım. litreye 5 dolar iyidir bu az :cool:
memleket iyeyee gidiyeee :D
Söylenecek söz yok... Branda alıyorum, arabayı kapatıyorum, daha da zor binerim bu fiyatlarla... Yazık ya, hakikaten yazık...
10 TL yapsınlar yine %50 ile gelicektir eminim yeter ki kömür ve makarnayı dağıtsınlar
yemin ediyorum performans arabası bakıyodum bi haftadır ne performası ya bizim ülkeye lüks dizel spec devam
eylem yapalım arkadaş karşı çıkmak lazım bence bu ne be
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...mf2090033.Jpeg
benzinli aracı olanlar düşünsün. benim araç benzin kokusunu bile hatırlamıyor 1 yıldır. 1 senedir sadece gazla marş alıyor gazla gdiyor. o da pahalı gerçi
#direndepo. benzin kokusuyla giden araba var mı bildiginizz ben alcamdaa ............
2. yi bu kadar hızlı bindirceği belliydi zaten
Şimdi bi 100 liralık atmaya gittim :) 5 dk ile kurşunsuz 95 i 4,83 ten aldım. Petrol Ofisindeki kasiyere sordum sistemden baktı, 00:00 da kurşunsuz 95 4.92, kurşunsuz 97 5.01 TL / Lt olacakmış. Daha önce yazıldıysa özür, sayfaları kontrol etmeden yazdım..