User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
143 sonuçtan 134 ile 143 arası

Konu: 17.07.13 benzİne zam

feroo
    Misafir
    Vardır bir bildikleri belki petrol ofislerini yıkar AVM yapmak isterler ne biliyorsunuz

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben istiyorum ki benzin 10 Tl olsun.inşallah olur. Niye mi ?

Ben görüşümü "bende bu ülkenin vatandaşıyım eylem hakkım var" diye savunurken,ben jop yerken,iyi niyetimden 10 tane polisin bana dalışını anlatirken o yapmasaydın sen devletten büyükmüsün diyenler varya o akp liler,ben taksum esnafinin yerinde olsam orayı yakarım diyenler;

İşte onlarda bu zamlarla evine ekmek götüremesin, çocuguna 5 lik ayakkabiyi degil 2 lik olanı alsın.servis soforu varsa akp li eline gecen 4 ün 1 ini değilde 2 sini 3 ünu bassin mazota o bicak kemige bi dayansin bi aglasinlar meydanlarda firavun sendromlu tayyip babalarida bunlari bi guzel tomadan gecirsin s.ktirin lan sizden ogrenecek degiliz desin anyayı konyayı bi guzel gorsunler.

Davulun sesi uzaktan hos gelir basilmayan yaranin acisini hissetmez bu insan evladı.butun bunlar yuzunden diyorum ki inşallah yussuzlugnu devam ettirir ve bindirmeye gecirmeye devam eder.

Şimdi bide sevgili din kardeşleri kalkar savunur sonra döner götunu yatar bende sabah namazını beklerim ya yanıyorum bunlara...
    Vorsprung Durch Technik

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben istiyorum ki benzin 10 Tl olsun.inşallah olur. Niye mi ?

Ben görüşümü "bende bu ülkenin vatandaşıyım eylem hakkım var" diye savunurken,ben jop yerken,iyi niyetimden 10 tane polisin bana dalışını anlatirken o yapmasaydın sen devletten büyükmüsün diyenler varya o akp liler,ben taksum esnafinin yerinde olsam orayı yakarım diyenler;

İşte onlarda bu zamlarla evine ekmek götüremesin, çocuguna 5 lik ayakkabiyi degil 2 lik olanı alsın.servis soforu varsa akp li eline gecen 4 ün 1 ini değilde 2 sini 3 ünu bassin mazota o bicak kemige bi dayansin bi aglasinlar meydanlarda firavun sendromlu tayyip babalarida bunlari bi guzel tomadan gecirsin s.ktirin lan sizden ogrenecek degiliz desin anyayı konyayı bi guzel gorsunler.

Davulun sesi uzaktan hos gelir basilmayan yaranin acisini hissetmez bu insan evladı.butun bunlar yuzunden diyorum ki inşallah yussuzlugnu devam ettirir ve bindirmeye gecirmeye devam eder.

Şimdi bide sevgili din kardeşleri kalkar savunur sonra döner götunu yatar bende sabah namazını beklerim ya yanıyorum bunlara...
    Şu halkın 2 yüzlülüğü üzerine yazacak o kadar çok şey var ki. Ama gece gece siyasaete hiç girmek istemedim. Ne olursa anlamak istemeyene ne kadar anlatsan boş.
    Instagram: mutusgarage

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chp onayladi diye kendi tasarisina red veren bi topluluğun yönetimindeyiz rezilliğe bakarmısın. okumak araştırmak çok zor kendini at yerine koyup gozluguyle yasamak cok kolay. Tebrikler.

Ben zaten 40 yaş altı kulaktan dolmalarla siyaset yapanları takmıyorumda.simdi bide buyuklerde yeni moda siz 80 leri 60 lari yetiskin olarak yasamadiniz.. yaşayalım. Yani yasamiyoruz diye bizi istedigi gibi s.ksin mi demek oluyo.
    Vorsprung Durch Technik

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir şeyi yaşamadan da bu durumun vahimliğini anlayabiliriz ki. Ayrıca sürekli geçmişle hesaplaşırsak, geçmişteki şartlarla mukayese edersek nasıl ilerleyeceğiz? Örneğin, cumhuriyet döneminde kazma kürekle, o yoksulluk şartlarında yapılan yolların yanına 2. şeriti atıp duble yol yaptık diye şov yapılması gibi. Nasıl 2 şart ve yapılan iş mukayese edilebilir ki? Geçmişteki sorunları yaşayan yaşamıştır, iyisiyle kötüyüsle yaşandı bitti. Her ülkenin geçmişinde kötü durumlar olmuştur, ülke yönetimi bu, bakkal dükkanı değil. Fakat gelişmiş ülkelerde bu konuda ileriye bakılmaktayken, bizde hep bunun kavgası yapılmakta. meclisteki konuşmaları izleyin. Hala partileri 50 sene önceki liderlerinden yola çıkarap yerme çabası içindeler.
    Instagram: mutusgarage

Burak18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız 2.şeriti atıp duble yol yaptık denildiği zamanda, sıraya girip yağ alıyodu insanlar öyle düşünmek lazım.. Bunların en başı Marshall yardımı s.ktiler bizi yıllar önce!

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lpgli araç kullanıyorum o yuzden benzını uzunsure almıyorum tahmını 1,2 ay ama hep son aldığım benzın zamlı cebteki paraya bakıyorum aynı yakında havametre takacaklarr insanlara şukadar hava soludunuz şukadar para amk şaşırmam

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öpmedikleri vatandaş birakmicaklar... seviyolar bizi keratalar.

NOT : dizel spec.

bi akp li arkadaşimiz çıkıpda bişey dese ya. O savunduklari rejimi bir daha gelip tartişsak ya , tecavcüsü bitmez , zammi bitmez daha da sayim mi amk?

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsterseniz hiç arabanız olmasın, evden dahi çıkmayın..... Mutfakta yediğiniz domates üretildiği yerden sofranıza ışınlanmadıktan sonra benzin zammını hissedeceksiniz demektir...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

ozankaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durmak yok yola devam hedef 2013 kimse arabaya binmesin insanımız daha sağlıklı olsun

mitinglerin parası neyle çıkıyo sanıyorsunuz akaryakıt ve araç vergisiyle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)