Ehliyetleri ne zaman değiştirmeye başlayacağız, hazır konu açılmışken bende bunu sorayım dedim.
Printable View
Ehliyetleri ne zaman değiştirmeye başlayacağız, hazır konu açılmışken bende bunu sorayım dedim.
22 0cak 2014 de başlıycakmış diye duydum yada o zamana kadar bütün ehliyetler değişicek zaten meclis tatile girdi sanırım yeni dönem açıldığında geçer yasa.. chp liler galiba itiraz etmişler yasanın bir kaç şeyine bir haber sitesinde öyle okumuşdum..
yasa ilk çıkdığında çünkü millet sıfırdan tekrar ehliyet sınavına giricek direksiyon sınavına giricek deniyordu tabi doğrumu yalanmı bilmiyorum öyle olursa saçma sapanlığın daniskası olurdu..
Haber de hiç habere benzemiyor ama sağlık raporu aile hekimlerinde bedava :) 110 tl ye kim sağlık raporu alıyormuş ya.
onun kolayı var ehliyet için ibaresi konulursa misal normal sağlık raporu bedavaysa ehliyet için ibareliler paralı olabilir.. devlette illa o ibareli sağlık raporunu isterse ehliyet için normal sağlık raporu olmaz derse o para verilmek zorunda kalına bilinir tabi bunlar varsayım belkide hiç yokdur böyle bir şey..
osgb lerden alınan saglık raporları gecerlı oluyor zaten devlet hastanelerı fılan vermıyor artık saglık raporu en azından izmirde durum bu.
işe girerken istediler ordan biliyorum.
Osgb hizmeti veren kurumlara gidicez. 40 50 lira vericez sağlık raporunu alıcaz.
Bu yazıyı kim yazdıysa ya yanlış bilgi veriyor. ya da ona yanlış aktarıldı. yada bilginin alındığı yer ya pahalı ya da abiyi öpmek istemişler. :)
sağlık ocaklarında sağlık raporu ücretsiz. dışarıdada 20 30 liradır en fazla ne 100küsür lirası ya ?
normal sağlık ocakları 10liraya mı ne veriyordu sanırım ama abim işe girerken istemişlerdi bizim aile hekimine gittiğimizde vermedi her yer vermiyormuş dedikleri yere gittik orada da 40 lira verip almıştı zar zor arabaya biniyoruz benzin fiyatlarından bide bunu çıkardılar.Uygulama güzel ama fiyat için aynı şeyleri söyleyemem
yeminlen bıktım ya
Ben yenı aldım,3 dakıkalık bır kontrol ve hoooppp saglık raporu elınde.
Hatta tanıdıksa,koftiden oluyor hersey.
Yanı hersey aynı TC de....
Yanı amac oraya 50 tl kazandırmak. Nedense bu OSGB mıdır nedır,yenı basladı calısmaya ve sahıplerı sasılacak derecede badem....
Tesaduf tabı....
50 tl yi dayıyorlar yani illa?
Aslında hakkıyla yapılsa ve öyle uçuk meblağlar alınmasa gerçekten desteklerim. Sonuçta araçlarımızı 2 yılda bir vizeye sokuyoruz ama o araçları kullananlar araç kullanmaya elverişlimi diye bakılmıyor. Geçen gün gördüm ya adam yürüyemiyor koltuk değneksiz aynı zamanda parkinson belli titriyo. Reno 9 kullanıyo engelli aracıda değil normal reno 9. Bu tarz insanlar trafikten çekilmeli bence. Ha bazı ruh hastası minibüs şoförleri taksiciler filan onlarda ayrıca psikolojik değerlendirmeden geçmeli belirli periyotlarda.
Tabi önemli olan bu işlemin hakkıyla ve değerinde yapılması