Amac ne .1 boy hizlansa ne olur hizlanmasa ne olur
Printable View
Amac ne .1 boy hizlansa ne olur hizlanmasa ne olur
hiç bozma düzeni abi ne gerek var ölümlü dünya geçsen ne olur geçmesen ne olur :D
jant lastik capı kucultulup jant hafifletmekle baslanabilir boylece vites oranı kısalır tekerlerde rahatca yuvarlanır:)
arka koltuk stepne bosaltınca psikolojik olarak kesin hızlanıyorda diger turlu fark var mı denemedik:)
Silecek suyunuda unutmayalim
Sökmek faydalı ancak 2011 model aracın her cıvatasını söküp düzenini bozmak bence doğru değil
Hafifletmekten daha iyi modifiye yoktur.
Her türlü güç ağırlık oranını arttırırsınız .pist şartlarında daha geç frenlemeniz mümkün olur. Frenler daha geç şişer. Lastikleriniz daha geç biter. vs
Ciddi bir niyetiniz yoksa kaporta sacına kadar sökmenin anlamı da yoktur :D
bence yanlış düşüyüyorsunuz, hafifletmek her şart için ; özellikle güvenlik olarak mantıklı değildir. Stock arabanın ağırlığını bozarsanız dengesini de bozmuş olursunuz, bu da stabil sürüşten şaşar. Dönüşleriniz düşer hatta rüzgarda yoldan çıkarsınız.
Bu durum pist için avantaj yaratabilir ama günlük araçlarda hızlı olmak istiyorsanız arabanızı satıp daha hızlısını almak mantıklı olucaktır.
sende zayıfla hafıf ol kı araba daha cabuk ıvmelensın
Arkadaşlarla gezerken hafifliği o zaman anlıyorum çekiş fark ediyor :)
ağırlık dengesini bozmak sanmıyorum o kadar kolay olmaz.Denilen şeyler önden motorlu önden çeker araçlar için geçerli olabilir onu da elektrik tesisatı aküler vb arkaya taşıyarak bir nebze giderebilirsiniz.Sağ sol dengesi ise sanmıyorum alt tarafı bir adet koltuğu sökerek bozulacağını.Kaldı ki sadece içerisini sökmekten bahsetmiyorum. Carbon kaput daha hafif motor parçaları hafif egzoz sistemi fibergalss camlar bunların hiçbiri aracın dengesini bozmaz.Rüzgarda yoldan çıkmak ise araç alttan rüzgar yiyecek kadar yüksek ise zaten işler baştan sıkıntılıdır.
Güvenlik derseniz evet haklısınız. Zira işin cılkını çıkarıp tüm kapıları söküp fiberle kaplatıp gezen acayip kuşlar da var ki güvenlik sıfır. Rollcage bu tür işler için kesinlikle gerekli.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n..._2751063_n.jpg
Günlük araç için zaten öncesi dediğim gibi eğer kafayı kırmayıp ciddi bir niyete girmediyseniz yapmanın manası yok.
tamamen sök yada git 13 14" sac jant tak. hepsinden daha kardasın.