User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
145 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Mercedes 1,6 dCi

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet eski mercedesler , bmw ler arabalar yok artık ama şunu göz önünde bulundurmak lazım, adamlar çağa ayak uyduruyorlar , şu an tüm alanlarda üretim şu şekilde yapılıyor ; ömürlük kalite değil , kabul görür makul kalite. Günümüzde yeni çıkan hiç bir şeyin bir kaç sene sonra değeri kalmadığı ve çılgın bir tüketim olduğu için üreticiler kabul görür kaliteyle daha makul fiyatı birleştirerek daha çok kullanıcıya hitap edebiliyor. Aracı veya herhangi mamulu çok kaliteli yapıp yılların eskitememesi modası artık geçti , insanlarda artık bunu istemiyor, aldığı mamulu bugün işimi görsün , nasıl olsa yarın yenisi çıkar bitane daha alırım diyor. Otomobil endüstrisi de artık bu akıma ayak uydurmuş durumda. Şimdi burda oturup eski kalite yok nerde o eski arabalar deyip oturup o tarz araçlar yapmalarını beklemek fazla iyimser olur.
    +1 kesinlikle katılıyorum...
    Coskun ARIKAN

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasanın ilacı mercedes görünümlü renolar araç satmak için değilde müşterilerine değer verdiğini hissetirmek için araç üreten firmaların araçlarını kullanmaya devam her ne kadar ülkemiz şartlarında zor olsada

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasanın ilacı mercedes görünümlü renolar araç satmak için değilde müşterilerine değer verdiğini hissetirmek için araç üreten firmaların araçlarını kullanmaya devam her ne kadar ülkemiz şartlarında zor olsada
    hangi markalar bunlar mesela ?
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi markalar bunlar mesela ?
    tartışma ortamı olsun diye söylemedim.tercih meselesidir.bende isterim kız gibi bir mercedesim olsun ama her şeyiyle mercedes olsun.illa hangi markalar derseniz boxer olacak diye hala 2000cc 150 hp arabayı piyasaya süren subaru derim.tercih meselesidir otomobil hakkında bilgim yok ancak bana bu müşterisine değer verdiğini hissettiriyor.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tartışma ortamı olsun diye söylemedim.tercih meselesidir.bende isterim kız gibi bir mercedesim olsun ama her şeyiyle mercedes olsun.illa hangi markalar derseniz boxer olacak diye hala 2000cc 150 hp arabayı piyasaya süren subaru derim.tercih meselesidir otomobil hakkında bilgim yok ancak bana bu müşterisine değer verdiğini hissettiriyor.
    tartışma olsun diye sormadım merak ettim hangi markayı böyle gördüğünü.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konuyu okudumda en son yazımdan itibaren zaten arabadan anlıyan herkes eski mercedeslerin kalite ve dayanıklılık uzun ömürlülüklerine bir şey demiyor kabul ediyor sanırım..

yenilerde oluşucak sıkıntılarda belli bunuda az çok herkes anlıyordur hakanında dediği bir yandan çok doğru devir artık bir malı al kaliteli olsun yıllarcana kullan çocuğuna evladiyelik kalsın devri değil tam aksine al kullan çöpe at yenisini al devri..

çağın getirdiği bu ne yazık ki.. eskiler değerlidir zaten eski op orjinal mercedesler bugün hala sıfır yerli araba paralarına satılıyorlar bu bile ne kadar değerli olduklarının kanıtı.. yeşil op orjinal teybine kadar 560 sec geçen ekimde 27 bin tl ye satıldı..

mercedesin bu ufak hacimdeki atakları belki hızlı oldu hazmedemedi insanlar onlarda haklı neticede bmw nin 5.18 denemeleri olmuşdu 3 kasada zaten 1.6 sı vardı bmw de insanlar şaşırmadı hatta bmw 1.4 çıakrtsa gene şaşırmaz insanlar ama mercedes de benim bildiğim daha 10 sene öncesine kadar a kasa dışında 1.6 motor bile bünyesinde yokdu hiç bir kasasında..

neyse kısaca bence.. "old is always better"
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet eski mercedes'ler, bmw' ler, arabalar yok artık ama şunu göz önünde bulundurmak lazım: adamlar çağa ayak uyduruyorlar. şu an tüm alanlarda üretim şu şekilde yapılıyor; ömürlük kalite değil, kabul görür makul kalite. Günümüzde yeni çıkan hiç bir şeyin bir kaç sene sonra değeri kalmadığı ve çılgın bir tüketim olduğu için üreticiler kabul görür kaliteyle daha makul fiyatı birleştirerek daha çok kullanıcıya hitap edebiliyor. Aracı veya herhangi mamulu çok kaliteli yapıp yılların eskitememesi modası artık geçti. insanlarda artık bunu istemiyor, aldığı mamulu bugün işimi görsün; nasıl olsa yarın yenisi çıkar bitane daha alırım diyor. Otomobil endüstrisi de artık bu akıma ayak uydurmuş durumda. Şimdi burda oturup eski kalite yok nerde o eski arabalar deyip oturup o tarz araçlar yapmalarını beklemek fazla iyimser olur.
    bu yoruma harbiden katıldım.

biraz fazla abarttık yok prestijdi, yok taş gibi kaliteydi falan... devir değişti arkadaşlar. kullan-at-yenile mantığı var piyasada. kimse eskisi gibi bi aracı 10 sene kullanayım demiyor ve 5. senesi bitmeden satıp yeni kasasını alıyor. e premium markalar da bi aracı 10 sene adam akıllı idare edecek malzeme ve işçiliği sunuyolar zaten. mercedes kendisi değişmedi; zaman, insanlık ve beklentiler mercedes'i değiştirdi. bmw'yi de, jaguar'ı da, volvo'yu da, taa amerikan'ları da... alışmamız gerekecek.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen kullan at tarzı aracın üstünede eskisi gibi ömürlük yapalım evladiyelik yapalım mantığında titriyceklerini o kalitede yapıcaklarını sanmam zaten kullanılıp atılıcaksa o ömür ayarında bir kalite kullanırlar ömrü bittimi aracın zaten malzemelerde artık değişimi akarı kokarı artar..
    eski mercedeslerde en azından bunlar yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,6 dci motoru Mercedes'e koymak ne kadar prestijli olur bilmem ama geçen sene bizde Infinity fx30d vardı, motoru renault-nissan ortaklğıydı, ve gayet başarılıydı, gidişi iyiydi, twinturbo 306hp x6 dizelin 180 km'ye kadar yarım boy gerisinde geliyordu, ve yakıt 11.2 lt ortalaması vardı...
    Sonuc olarak, Renault dizelde iyi iş cikarıyor.
    Kesinlikle öyle renault hiç de bu konuda küçümsenicek bir marka değil bizde de şu anda fx30ds var çok başarılı bir motor tüketim konusunda değerler bizde biraz daha aşağıda şu anda. Mercedes ar-ge çalışmalarına daha fazla para harcamamak için renault ile iş birliğine girdi değil mi?

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle öyle renault hiç de bu konuda küçümsenicek bir marka değil bizde de şu anda fx30ds var çok başarılı bir motor tüketim konusunda değerler bizde biraz daha aşağıda şu anda. Mercedes ar-ge çalışmalarına daha fazla para harcamamak için renault ile iş birliğine girdi değil mi?
    aynen öyle. çünkü şu an sınıfının en güçlü motorlarından birisi 1.6 dci. mercedes üretse bile bu güçleri yakalayabilecek miydi muamma çünkü herkes 1.6 dci daki komplike ve özel mühendislikten bahsediyor piyasada muadillerinden çok farklı bildiğim kadarıyla..

aynı şeyi ticaride de yaptılar. ilerleyen yıllarda ise bir türlü istediği başarıyı üst segmentte yakalayamayan renault yine mercedes ile ortak çalışıp üst segment araç üretecek diye biliyorum bu sefer de mercedes renaulta destek verecek..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ford 1.0 L ecoboost daha iyi olmazmıydı acaba diye düşünmedim değil

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle. çünkü şu an sınıfının en güçlü motorlarından birisi 1.6 dci. mercedes üretse bile bu güçleri yakalayabilecek miydi muamma çünkü herkes 1.6 dci daki komplike ve özel mühendislikten bahsediyor piyasada muadillerinden çok farklı bildiğim kadarıyla..

aynı şeyi ticaride de yaptılar. ilerleyen yıllarda ise bir türlü istediği başarıyı üst segmentte yakalayamayan renault yine mercedes ile ortak çalışıp üst segment araç üretecek diye biliyorum bu sefer de mercedes renaulta destek verecek..
    bence de bu işten en karlı çıkıcak renault gibi gözüküyor. türkiyede ki kötü imajını (bence öyle bişey yok ama ) silip atıcak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyedeki röno imajını silmek zor ama şunu anlamıyorum mesela ford,toyota binip de röno arabamı demek mesela Çünkü premium markalar hariç hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı.
    Rönoyu batıran TR'de ürettiği araçlardan çalmasıdır başka sebep göremiyorum.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotoğrafta almamız gereken bir mesaj mı var?

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERK_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğrafta almamız gereken bir mesaj mı var?
    Yoo e serisi statıon wagon'u bu aracın
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoo e serisi statıon wagon'u bu aracın
    fotoğrafını koyduğunuz makyajsız olan. yani eskidi artık.

konuda bahsi gecen araç 2013 model makyajlı olanlar. onü ledli tek far olanlar.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi hos 1.6 dizel vergi falan az da 150-160 gibi rakamlardan bahsediliyor manuel vites olmasi satislari etkileyecektir bence sonucta cogu insan o kadar para veriyorum vitesle debriyajla mi ugrasacagim diye dusunuyor ek olarak yolda giderken 1.6 dizel E serisiyle yeni BMW 3.20 dizelin arkasindan yetisememek komik olur diye dusunuyorum bana gore Mercedes 2.2 dizel yerine 2.0 dizel getirseydi ve bi alt vergi dilimine dahil olsaydi daha iyi olurdu diye dusunuyorum biz de arac alma arefesindeyiz Mercedes E serisinin 2.2 motorunun vergi olayi yuzunden A6 ve 5.20 dizellere yoneldik.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değil de mercedes önde 4 lü farı bozmayacaktı kocaman farı koydu 4 farın asaleti verdiği hissiyatı kaybetti bence.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)