Bilişim suçları ile temasa geçicem ben de bugün, nası bi cesaret vs varsa nickte aynı numara da aynı demekki değiştirme gereği duymuyor şerefsiz
Printable View
Abilerim bugün bu şerefsiz bir arkadaşımızı daha dolandırmış 160 Tl parasını almış Allah belasını versin
http://www.teamhondaturkey.com/forum...0.html;new#new
Su herifi birisi denk getirsede bi güzel düzse !!
vay anasını ya ... gercekten adamdakı ne cesaret arkadas hala bıkmadan usanmadan devam edıyor ... hıc mı allah korkusu yok hıc mı yakalanırım bırı denk gelır bılmem ne dıe dusunmuyor tc sınden tut numarasına kadar verıyor ... hayatı yalan dolan herhalde bu adamın ... cok ılgınc.. gecmıs olsun arkadasa ınsallah bısey cıkar sıkayetcı oldugunda ... :(
Allah fitil fitil getirsin burnundan bu şerefsizin umarım milletten çarptığı o paralar onun sonu olur.
yok yok böylelerini bir yerde ksıtırmak lazım..
Valla dolandırılan herkese büyük geçmiş olsun ama ben daha bunun kadar rahat dolandırıcı görmedim adam hiç tınlamıyor hiç mi utanmaz bi insan hiç mi Allahtan korkmaz hiç mi kul hakkı yerken rahatsız olmaz...Yazıklar olsun valla... böylelerini komaya girene kadar döveceksin eziyet çektireceksin....
bulup dövün kesin çözüm :D
A'dan Z'ye devlete vergisini ödeyip iş yapmaya çalışan dükkanlar varken , her "amerikadan ürün" getiriyorum diyenden birşeyler alınırsa bu işin akıllısı da , dolandırıcısı da çıkar elbet... Neyse çok bir şey demek istemiyorum. Geçmiş olsun. Bu dolandırıcılık olayları giderek büyüyor bu arada da...