Depoyu doldurmak için son saatler:tapedshut
Printable View
Depoyu doldurmak için son saatler:tapedshut
Daha neler neler olucak,bekleyın...
İnsanları salak yerine koymaktan başka bir durum değil.6 kuruş 7 kuruş indir 8 kuruş zam yap.Daha sonra 4 kuruş indirim 6 kuruş bindirim.Petrol varil fiyatları düşerken benzinin zam yemesi cidden şaka gibi :) gülüyorum artık.Sigaradan alkolden istediği kadar vergi alsınlar gram üzülmem,ama bi bıraksalar insanlar ağız tadıyla araçlarına binip gezsinler.
Kimse yönetime suç bulmasın adam benzini artırdıkça oy geliyor ahahahah ak koyunlar sizi :D
http://s9.postimg.org/yg8jvwxwf/20160216094331.jpg
Galon fiyatı :) Yaklaşık 4 litre
o kadar kişi geçirdiler dedi başka şeyler dedi uygulamayı eleştirdi. Haklılarda ama senin gibi bir sığır insanlara koyun dedi. Aahhahahahha sığır.
boşa sığır demiyorum benzinli arabaya biniyorum ben ne benzin zammını savunmasından bahsediyorsun sen alkollü sığır kafan mı güzel. Ben hakaret ettiğin insanları savunuyorum sığır kardeşim. Burda da insan gibi yazdım kimse sallamadı demekki serbest hakaret sığır kardeşim :D
Anlaşılan sahibin sana herkese havlamamanı öğretmemiş, çünkü geçmiştede forumda bayaa kişiye havlamışsın :D
Neyse bişey demiyorum havlayan it ısırmaz demiş atalarımız.
Bişey yazacaksan burada artislik yapmak yerine özelden yaz, aklın yok fikrin var :D
Bu arada sana özel yeni ürünler çıkmış :D
http://www.yabanmama.com/image/Neden...amaResim10.gif
Bu forumdan adaletli yonetim bekleyenler maalesef daha cok beklerler.. Bu forumun yoneticisi net olarak yazmistir " burasi benim coplugum istedigimi yaparim " bu cevaptan sonra bizim adalet beklememiz bosuna hayal olur..
Begenmeyenler kendi forumunu kurabilirler, orda duble yol fotograflari paylasip, yerli otomobil,gemi, ucak proheleriyle kendilerini tatmin edebilirler, sizin yaptiginiz misafirlige gittiginiz evde evsahibinin tavrini begenmeyip, tekrar tekrar misafirlige gitmeye benziyor..
savaş çıksa düşmana gerek yok biz birbirimize yeteriz.. hale bak .. insanlar birbirinden nefret ölçeğğinde kutuplaşmış..
anlatamıyorum bir türlü arkadaşa kendisi zeki millet cahil, akılsız koyun. Ama nasıl bi zekilik ise anlaymıyor. Yönetim de bu konuda bir şey yapmayınca ben de hakaretin serbest olduğunu düşünerek böyle davrandım. Ama bu zat ahlaksızlığın sınırlarını zorladı. Bir nevi kimin ne olduğu ortaya çıktı diyelim.
Hakaret edenler banlansın forum yönetimi ben de bu adama hakaret ettim gerekli ceza bana da bu sığıra da verilsin.