Biraz sabir,bugun dovizin durumuyla indirimi soylerim. Lpg haric,onda 8 krs zam var.
Printable View
Biraz sabir,bugun dovizin durumuyla indirimi soylerim. Lpg haric,onda 8 krs zam var.
abi lpg ye 8 krs zammı var şimdi. Benzin ne zaman alalım :)
murat abi bu 1 hafta gelecek için görebiliyormusun ?? mazot için..
Benzınde olabılır ama mazotta salıya kadar bırsey olmaz....
Murat abi bunlardan beklemez ama bayram öncesi indirim var mi
Aynen beklemedeyiz. Lpg fiyatları nasıl bu kadar fark oluyor anlayamadım gitti bazı yerde 2,29 aynı firma 2,09 verdiği var sanırım maliyele alakalı zam gelmeden full yapayım gene :)
Malıye ıle ılgılı nasıl bır durum olabılır?Acıklarsan ona gore yazayım :)
Hukumet ındırımı sızlere jest olsun dıye yapmıyor,pıyasa fıyatlaması arkadaslar.Mazotta belkı oynama olur ama daha kesın degıl,aksam kapanısa gore net soylerım.
Bence bu iş tamamen istasyon sahibinin inisiyatifinde. Bulunduğu yer işlek bir caddeyse abanıyorlar fiyata. Kuytu bi köşede çok uğrak bir mekan değilse marka ne olursa olsun fiyat dip yapabiliyor. Bunun asıl nedeni de LPG fiyat aralığının çok esnek olması. Benzin yada motorinde öyle degildi 3-5 kuruştan fazla oynama olmuyor ama LPG fiyat aralığı geniş. Mesela Pendik sahil Class petrolde LPG 1.83 iken Küçükyalı Petrol ofisinde 2.47 idi.
Eger bulundugunuz bolgede rekabet verse fiyatlar mazot ve lpg de dusuk olur.
Ama alirken dikkat edin.
Emtia piyasalari allak bullak...
Yarin sabah fiyatlara bakarak 4-6 kurus indirim bekliyorum mazot ve benzinde.
Kusura bakma murat abi maliyet yazacaktım. Telden bu kadar oluyor.
Mesela izmir üçkuyularda lpg 2,22 opet firması hemde ama gelelim sanayide 3.cü sanayinin orada opet var 1,99 tl bu kadar fark var.
Kalite olarak hepsi aynımıdır murat abi? Cumartesi doldurcam depoyu ve benzinde alacağım karar veremedim. Sıkıntı olmaz herhalde.
Lpg de cok kucuk firmalar haric alabilirsiniz. Yabanci sirketlerede gitmemeye ozen gosterin.
1,90 civarina log bulabilirsiniz Turk firmalarda.
İndirimde kesinlesti benzin ve mazotda,onlemi alanlara hayirli olsun.
Zamdan sonra araba 19 kuruş yakmaya başlamıştı, şimdi yine 18' e düşer heralde. Abi yol kenarlarında 3,21' e mazot satanlar nasıl satıyor? Ben geçen ay Bursa dönüşü Starpet' ten 3,21' den aldım mazotu ve adam satışlarının çok iyi olduğunu söyledi. Kayınpeder hep uzun yola gidiyo, hepsinin sürekli denetlendiğini söyledi ve arabada da öyle bir fark olmadı hep yaptığım km' yi yaptım.
Is ıstasyonda bıtıyor,aman dıkkat...
Bu gece yansır.
Dün fulledik :(