pcx de tüp nedir ya .. zaten pcx yakıtı kokluyor .. yakmıyor bile birde tüple düşünemiyorum .. adam 100 tl ye türkiye turu atar herhalde.. :))
Printable View
pcx de tüp nedir ya .. zaten pcx yakıtı kokluyor .. yakmıyor bile birde tüple düşünemiyorum .. adam 100 tl ye türkiye turu atar herhalde.. :))
pcx e tüpmü cidden yok artık :) zaten kokluyor velet daha ne yapsın ayrıca tüpün üstüne oturmakta herkesin harcı değildir yürekli arkadaşlara tebrikler :)
Seneye ben de tüp takarım, hem motorda enjektör yok kara düzen. Enjektörle ecu olmuş olur, teknolojiyi takip etmek gerek.
7-8 tl nedir ya 200 tl ye almanyaya gidip gelirsin..
Loading site please wait...
Amarok v6 reklamları dönüyor
Doğuş neyin peşinde :)
Adamlar ne getirse istinasız satıyor. Bence gayet iyi kullanıyorlar insanların vw hayranlığını. Sen daha güçlüsüne layıksız, insan sevdiklerinin neyle mutlu olacağın bilir kızına bi polo al falan. :D
yalnız avrupa ve amerika audi bmw vw reklamlarını takip edenler bilir 2.0 motordan aşağı takılmıyorlar artık.. benimde dikkatimi çekdi yeni 1 kasa 4 kapı geliyor yeni kasayla 2.0 motor olucakmış minumum misal c segmenti için bence çok fazla aslında ideal motor ama türkiyede genelde c segmentinde 1.4-1.6 alışık olduğumuz için..
Murat abi pazartesi akşamı 16 kuruş zam yolda diyorlar var mı aslı
Beyler petrol varili eskisi gibi 100 dolarları geçerse cok ciddiyim 6-7 tl olucak benzin. Ulan neye bincez biz
Sadece Lpg ye var,lpg yı yazmıyoum. 5-6 krs gelır pazartesı.
ethanol ne kadar litresi .. sanırım beniznle kafa kafaya gelir..
alın bir motor çok ciddiyim.. araba 7-9 litre yakarsınız motorda 125 lik 150 lik bir şey alsanız 2-3 litre yakarsanız.
Gördügüm motor kazalarından sonra bedava verseler binmem motosiklete.Otobüs,tramvay,dolmuş veya yaya giderim.Yanlış anlaşılmasın kendi kişisel fikrim bu.