Bizim sabrımızı sınamayın :cool:
Printable View
Bizim sabrımızı sınamayın :cool:
Yazmıstım sıze gecen hafta....
benzin kemiğe dayandı ;)
söyleyecek söz yok artık
2002 de honda cıvıc in deposu 75tl ye doluyordu....
aynı arabanın deposu nerdeyse 250tl ye doluyor
doları bozdurup mazotamı yatırsak :)
hem dolar bozdurana çay,yemek,traş bedava.
ya beyin :)
Yakında böyle olacagız :)
https://www.youtube.com/watch?v=GZdsjLQCsIY
Ben bu gün bi 100 lük benzin alayım 50 yetmiyor artık :)
İyice azıttılar. Kapalıcarsı'da dukkanlar kapanıyor , keza beyoğlu'da aynı şekilde. Yüksek kira fiyatları. Hala ota boka zama devam ediyorlar. Heralde ülkece zengin fakir belli olsun diyemidir nedir. 5 liranın üzerinde olacak benzin.Sonumuz hayır olsun... Yada hükümet şöyle düşünüyor; ulan bunlar 112 milyar tl vergi affı borcu ödemiş millet bunlara birşey olmaz vurun kamçıyı , fıstık benim olacak :)
bende ödedim mecbur, önce 50-60 milyar haksız vergi cezası kesti, sonra geç tebliğden kaynaklı dava açma hakkımı elimden aldılar, baktım mahkemeler çözemiyor yapılan adaletsizliği bende ödemiyorum dedim.
Sonra af çıkınca cezalar siliniyor dediler şansımı denedim. en sonra 75bini gören vergi cezaları 7bin tl ye sildi devlet. He akpli akrabalarda gördün mü bak tayyip sayesinde borcundan kurtuldun dediler ama, bilmezlermi o haksız cezalarıda onun yüzünden yedim :D garip insanlar yani.
he bu arada bir trafik cezam var dı, zamanında ödesem 500 tl ödeyecektim, 10 yıl ödemedim bu af ile 400 tl olarak ödedim. Devletimizde, zamanında ödeyeni salak yerine koyan bir anlayış var.
mazot bitmesin diye arabaya binmiyorum
Dün salak gibi üşenip almadım. Bugün de tek araçla faydalanacağız artık kart kampanyasından.
Zamlar yaslandığından beri şu sayfanın müdavimi oldum. Geçen ay 700 liraya 70 lira akaryakıt bonus + %3 civarı hopi'ledik. Siz de takip edin. Bi nebze azalıyor kayıplar.
Banka - Kredi Kartı Fırsatları
Birtane zsvk hobi araci alin keyfi binmek için ve acil durumlarda kullanmak için. Geri kalaninda toplu taşıma. Başka türlü can dayanmaz. Kemiğimizi iliğimizi kuruttu dinsiz kitapsızlar.
ama yol yaptı :o
Ekonomi çohh iyi. Diğer ülkeler karşılıksız para basıyormuş biz bunu yapmıyormuşuz :D
fiyat düzenlemesi ne zaman girecek? başladı mı girmeye yoksa? :)
93-94 doğumlu yeğenim diyebileceğim sevdiğim bir çocuk var ,sigaraya yine zam gelmiş abi napak devletimiz kazansın savaş var para lazım dedi.
''Devletimiz kazansın ve savaş var para lazım'' kelimeleri düzgün yerde kullanılınca evet çok güzel kimsenin itirazı olmaz. Ama kafalar bu yönde ilerliyor.
06/12/16opet İstanbul kr95:5.09 mt-eco:4.45 mt:4.47 gy:3.66 foil:2.33 ykfo:1.99 kalor:2.50