kutlıyalım metinim cumartesi akşamı kaldığımız yerden devam :)
Printable View
Ampul kafalı olmayalım sevinecek durum yok adamın yapmak istedikleri şey de bu zaten
bayramdan sonra 5,50 lira olur :D
tüpraş iç piyasaya satamadığı fazla benzini yurtdışına 1.5 tl den satıyormuş. gülermisin ağlarmısın
burda iyi kullanan turblu sc'li k20 2jz'li abilere sesleniyorum siz niye Dom gibi olmayasınız...
tanker çalıp kardeşlerinizle paylaşsanız :) şaka bir yana zamdan sonra indirim sok çıkar gibi oldu adamlarda işi biliyorlar
Oyuncak oldu valla,kıbrısta benzin ucuz dedik mutlu mesut geziyorduk,tayip dayanamadı burayada el attı okkalı zamcıklarıyla,3.27 den bir anda 3.45 e çıkarttılar 97 yi,yazık valla.
benzin olmuş nerdeyse 5 tl 3 kuruş 5 kuruş indirim için depoyu fulleyen zihniyetler var.. müstahakdır bize bu zihniyet oldukça benzinin litresi 10 tl olsa 7-8 kuruş gene indirim yapsalar adam gene indirim var yaşasın diye depoyu fuller.. :)
indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don
edit. 10krktr
Benzini indirdiler, mazot ne olacak ? Ona da 1 haftada 25 kuruş zam geldi.
yürüyorum :) her yere yürüyerek gidiyorum. çok sıkışırsam dolmuş kullanıyorum. :D
eskiden araba az yakıyordu , şimdi hiç yakmıyor namussuz :D :D :D
bugün gördüm, çok güldüm.
elimizden birşey gelememesi ise ağlattı
http://img191.imageshack.us/img191/1930/ydvv.jpg
Hepinizin Ağzına sağlık da biri bana açıklasın tüm bu gerçekleri adamlara belgeleri sebepleri sonuçları ile anlattığın halde neden inatla bu cevabı veriyorlar : ama abi yol yaptı hem iyi müslüman
2.5 yılda depoma tam 98 tl zam yapmışlar
son zamda bi depoda 10 tl amk işe bak
vay arkadas benzin konusuna bak
Az once tv'de alt yazida gordum, benzine 12 kuruş indirim gelmis. Gece yarısından itibaren geçerli olacak. Darisi mazota.
+ internetten kaynak; Benzinde 12 kuruş indirim - 03 Eylül 2013, Salı