Ne zaman gelir abi
Printable View
Ne zaman gelir abi
Zamcık yakında gelir sanırım. Dolar iyi hamle yapti
Zam yok,mumkun degıl.Nasıl hesapladınız zam olasılıgını? Bugunde ızlenmelı pıyasa...
Murat abi tüpcu birisinin desteği ile fazla saldırmaya başladı anadolu yakasının bilinen iki istasyonunu shell yerine açtı bir tanesini opet ile girdiği yarısı kazanarak aldı. İlk 3 hedefi var ne diyorsun bu duruma ?
Ilk 3 hedefi dogru.
Saldiri yapar tabi,cokkk fazla kayitsiz para var hatta kendinin de olmayan para... Yakinda anlarsiniz niye boyle yapildigini.
TP de bu gruba mi gececek
Lukoil'den "Bu gece otogaz'a zam var" uyarısı geldi. Miktarı hakkında bilgi var mı?
4 krs.....
Abi tavan 3.06 mi oldu ?
dolar düşüyor çıkıyor benzin mazotta hareket yok abi menzil 40 km kaldı napalım ? :)
Petrol Ofisi ni boykot ediyoruz :)
5 Mart ta hollanda firmasına satıldı.
Aylar süren müzakerelerin ardından Petrol Ofisi'nin yeni sahibi belli oldu. Son haftalarda gelen haberlerde Petrol Ofisi satışı için Suudi Arabistan'ın kamuya bağlı enerji şirketi Saudi Aramco ve Azerbaycan'ın SOCAR şirketinin öne çıktığı belirtiliyordu; ancak yarışın kazananı Hollandalı Vitol oldu.
Shell de hollandaymis ben ingiliz biliyordum. Yalniz bu boykot isine gelirsek hollanda hukumetini boykit etmek gerekir bana kalirsa sahislarla sorunumuz yok nasilsa
Buara degisiklik yok fiyatlarda.
Eger sacma bir is olmazsa benzin ve motorinde bu haftanin 2. Yarisi 7-10 krs indirim bekliyorum.
İndirim geliyor gibi.
Benzinde 9 kuruş indirim bekleniyor – Sozcu Gazetesi
Yazmistim demek istemiyorum :)
dolar arttıkça benzin düşüyor dolar düşdükçe benzin artıyor.. bende bu çan eğrisini çözemedim bir türlü
Benzın ve gaz yagı fıyatından dolayı.
Benzine 9 kuruş indirim geliyormuş bu geceden itibaren..
Arac sahipleri dikkat! Benzin fiyatları... - Ekonomi Haberleri