ooo seni 10 lira olsada etkilemez o zmn :D
Printable View
Ben son 1 haftadır ısı toschack a vurdum... Anlamadı bazı arkadaslarım,bende bozmuyorum....
Istasyon sahıbı varsa aramızda,ıyı para kazandırmısımdır ama kısısel kullanımda 5-10tl anca fark eder.
Eskısı gıbı yaptıgım analızlerı pek yazmıyorum cunku yorumları okudukca keyfım kacıyor.
Senede 75.000ton mal sattıgım ıcın %1 bıle bende buyuk fark ettırıyor...
abi seni çok iyi anlıyorum ama emin ol burda ciddi bir kitlen var gerek forumda gerek reel hayatda eminim seni önemsiyorlar.Bu yüzden okumayı sevmeyen,idrak edemeyen,verilen emeğin kıymetini anlamayan kişi/kişiler içinde konuyu yakmaya değmez.. :) sen yazmaya bizde okumaya bilgilenmeye devam abi
Abi evet bir depoda 10 15 farkeder ama servis işi yapıyorum, senin verdiğin bilgilere göre en az 10 arabayı fulletiyorum arkadaşlarım dahil verdiğin bilgiler yararlı oluyor :) Teşekkürler takipteyim.
100 -110 TL arası depoyu fulledigimiz gunler gelmez dimi geri :)
dün aracımın el freninin altında eski bir fiş buldum. sene 2007 aracın ilk sahibi arkadaş 2.45'ten mazot almış 50 liraya yarı depo neredeyse valla hüzünlendim.
Bugun Bezın alın....
o değilde burada benzin mazottan daha ucuz.
belki 7-8 ülkede bu durumu gördüm, benzin hep mazottan ucuz.
bizim türkiyede mi terslik var yoksa bu ülkelerde mi terslik var?
Bu bizde devletin politikası, yoksa rafineri cıkıs fiyatlarına baktıgımızda benzin mazot'dan bizde de baya ucuza cıkıyor, işin ilginici devlet dizel kullanımını öznediriyor, elde kalan benzini de iç pazarın çok altında yanlış bilmiyorsam 1,5 lira gibi birşeydi dışarıya satıyor.
Marinada 1.95 tl diye bir facebookda foto gördüm
Yat sahipleri ne kadar fakir bakın devlet baba kıyak yapıyor :)
Istikhak ile otv siz alabilirsiz.
MaZot da subvansiyon var. benzin mazot yakinda ayni olur ama secmenlerinden korkuyorlar.
Evet verin duzlesin fiyati,ne oyle fakir gibi 5,20 falan?? 5'den sonra 6 olmali direk.
Avrupa kiskaniyor bizi,fakir davranislari sergilemeyelim.