Fetocumusun yoksa :)
Isın sakası bır yana,epdk artık ve malesef eskı etkılı yapısı kalmadı sektorde.
Printable View
Fetocumusun yoksa :)
Isın sakası bır yana,epdk artık ve malesef eskı etkılı yapısı kalmadı sektorde.
Serkan sen geçen bunu sinyalini vermiştin. giriş çıkış bize giriş 7+7
Karar yazarı İbrahim Kahveci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'serbest geçiş sistemi'ne geçileceğini açıklamasıyla ilgili olarak "Sanırım bu yenileme esnasında her iki köprüye de çift taraflı ikinci bir gişe eklenecek. Böylece Boğaz köprülerinden ve alt geçişlerden alınan ücret her iki yönde de ücretlenmiş olacak" iddiasını ileri sürdü.
İbrahim Kahveci'nin "Boğaz köprüleri çift taraflı ücretlenecek" başlığıyla yayımlanan (6 Nisan 2017) yazısı şöyle:
vay adam eskiden vermiş haberi
artık yalan yok eşitlendi basmadığım takdirde 2 aracım da aynı yolu aynı fiyatlarla geçiyorum dizelin pek espirisi kalmadı.
Ağlancak halimize gülüyoruz :)
https://youtu.be/NRtqDGP1KZc
Edit malesef yok hatta yonetimden ricam su konuda bana edit hakki versinler lutfen...
Piyasa boyke kapanir,gazyagi ve benzin dususu surdururse kucuk indirim olur.
4 sene sonra dizel araba alıp kırbaçlama hayali kurarken 13 kuruş zam geldi hayin fetö hayin amariga kahrolası dış mihraglar
Merkez Bankası piyasaya mazot sürecekmiş, 2-3 güne fiyatlar rahatlar.
Lpg de tam headshot var,guzel zam geliyor. Soyke 16krs falan olsunda vatandas sevinsin.!
yÜZDE 40 giren millete 16 kuruş diyorsun güldürme bizi abi :DD
önceden zam bile tek haneliydi
şaka gibi,işin kötüsü kurunun yanında yaşta yanıyor.
Parıte kaynaklı dolarda gevseme var yoksa zam dıyecektım. emtıalar ve gazyagı yukarıda.