Acik yazamam ama bazi seyler sizlere yontulup geliyor malesef.
Printable View
SALI GÜNÜNE kadar bir indirim var mı abi?
@997TT @free-hifi, ve bu işle uğraşan diğer bilgililer!
Socar nasıldır. LPG sinde habaş yazıyor ama iyimidir hoşmudur ? Marka olarak iyi olsa bile denetimi iyimidir ? Yani bayi kendisi istediği gibi oynayabilirmi yakıtla ?
Bu gün marketine girdim de Habaş 2.58 diyor litre fiyatına, Dün shell den 2.78 den aldık 20 kuruş ciddi fark.
HabaS in gazı eskiden kaliteliydi. Ve istasyonları kapadı lar kartal da taksiciler kuyruk oluyordu son durumunu bilmiyorum. Socar LNG istasyonlarını çoğaltacak kendi gazı var zaten bir eksiklikleri var . Nedir bilmiyorum . Ama cozulur se piyasada baya iyi olacaklarını savunuyorlar akaryakit ve lpg LNG dahil
Açıkcası dolar biraz 3.82 lerde asılı kalırda varil fiyatıda 65 in altına tamamen dönmezse ben yine zam bekliyorum benzine. Mazotada sanırımki şu durumda indirim gelmeyecek.
Ben en son 4.7 gibi biseyde kaldim ne kadar sims benzin .:)
Tam tersı,ortalamalar eksıde,ındırım olasılıgı cok yuksek. Ancak bellı bır mıktara kadar yapmama hakları var ve malesef kullanıyorlar.
Zam be ındırım ıcın platslar daha onemlı.
Habas lpg yı eskıden olsa tamam derdım ama degıl artık. Socar denetımı az...
Murat abi bu hafta akaryakıtta görülen bir indirim var mı
Dolar sadwce bızde costu,emrıalar dususte.
Indırım haberı verıcektım aksam ama yıne yapmazlar eger dolar 8250 nın altına gelmezse...
Bu hafta dolar ve varil fiyatının bu hali ile zam kesin oldu bence. Depolarınızı şimdiden doldurabilirsiniz
Gecen hafta olma olasılıgı yok,ortalamalar kurtarmıyordu.Yarına benzıne zam,mazot stabıl...
dolar böyle devam ederse zamlar gelir peş peşe
Zam mıktarı artar....
Dolar hazır artmışken mazota yapıştırmazlar mı
Psikolojik hazırlığımız tam nasılsa :)
abi rekor diyolar kaç olur zam?
Yarın benzine 15 kuruscuk güncelleme geliyormuş
Daha doğrusu bu geceden itibaren
Benzine zam geliyor | NTV