Eskiden ethanol 'ün litresi 7tl ydi. Keşke sabit kalsaydı e85 yazdırırdı herkes aracını (10tl olmuş o da)
Printable View
Eskiden ethanol 'ün litresi 7tl ydi. Keşke sabit kalsaydı e85 yazdırırdı herkes aracını (10tl olmuş o da)
Ülkem ile gurur duyuyorum.
Eski Türkiye olsaydı 6 milyon du heyyt... Düşünün 6 milyon..
Şimdi Sadece 6 Lira..
Adamlar daha ne yapsın lütfen..
Eskiden tuvalete 1 milyona gidiyordunuz şimdi 1 lira. Türkiyenin büyümesinin önünde duramayacaksınız asdfghjkllşş
2002 seçimlerinden hemen sonra 1 litre kurşunsuz benzin 1.641.000 liraymış. şimdi ise sadece 6 lira. Benzin 273.500 kat daha fazlaymış eskiden.
Nankörlük yapıyorsunuz.!!!1!!
Sonra Avrupa bizi kıskanıyor diyince goygoy geçmeyin..
Biz sütün litresine 1cent zam yaptık diye çarşı pazar karıştı 2cent indirim yapmak zorunda kaldık.
Adamlar dibine kadar köklüyor kimse gık demiyor valla bravo biz nasıl yapamıyoruz diyorlar.. Şok içinde avrupa.
geyiğini yapıyoruz da bunlar iyi günlerimiz
keşke benzin 6 lirada kalsa
2019 sonu 2020 başı türkiyede resesyon bekleniyor
bu cari açıkla bu işsizlikle bu kurla bu ekonomi tıkanmak üzere
2020ye kadar başkanlık sistemine geçileceği iççin seçimle hükümet değiştirebilme şansımız da kalmıyor
Başkanlık gibi bir sisteme normal şartlarda ihtiyacı yoktu zaten her istediğini yapabiliyordu fakat bu ülkede iktidarların krizlerle değiştiğini çok iyi bilen bir ekibi var
bunun önlemi de meclisi yetkisiz kılan bir başkanlık sistemiydi
ve bu gelen kriz ne 2008 gibi ne de 2001 gibi olacak
etkilerini çok uzun süre hissedeceğiz
istanbuldaki o trilyonluk evleri milyarlara satamayacaklar
eyyyyy petrol dese düşecekte seçime saklıyorlar galiba onuda
Az önce shellden 5.89 fulledim. Zarardan kâr ettik işte.
2019 sonu bence iyimser bir öngörü. Ben 2018 sonunda bekliyorum bunları. Ha, inşallah 2019 2020 ye görecek barutu kalır devletin. Yoksa hepimize geçmiş olsun, benzin 10 tl olur. Kasada para kalmayınca ne yapacaklar ki başka, dayan vergiye. Üretim yok bişey yok. Dünyada vatandaşının sırtından geçinen başka ülke var mıdır acaba
Yeni TR var işte, örnek model olur tüm dünyaya. Yabancılar işi bilmiyor, kendin 8000 kişinin uşaklık yaptığı saraylarda oturacaksın asgari ücretli 400 USD ile bir ayını çevirmeye çalışacak!
Cümleten iyi bayramlar..
Kobra Necdete sevgilerle..
Biraz once 5.98 den benzin aldim. Emegi gecen herkesin Allah belasini verdin!