Benzine zammın açıklanmamasında bir sakınca yok bence, göz göre göre yapılan zamma birşey demiyor insanlar... Daha da güzel uyutulsunlar o yüzden sıkıntı yok. :)
Printable View
Benzine zammın açıklanmamasında bir sakınca yok bence, göz göre göre yapılan zamma birşey demiyor insanlar... Daha da güzel uyutulsunlar o yüzden sıkıntı yok. :)
Bu gece zam var mi yok mu şimdi
1 haftadır cok siniriıiyim,sırket sahıplerıde oyle. Ama tepkımızı rahat rahat gosteremıyoruz,nıye? Ulkede hukuk kalmadı,ulke duzenını bozmaktan gırde,kamu duzenını bokmaktan cıkar,hain ılan edılıp kalırız!
24 hazıran bu ulkenın durustluk ve mertlık sınavıdır!
Suan 28 krsartması gerek ama artmadıgı gıbı sadece karlarımızdan kısarak,dalga gecerler gıbı ındırım yaptı!
Kımın cebındekını kıme dagıtıyorsun aq!
Masada yemek yıyoruz ama agalıgı marabalar yapıyor!
LUTFEN OKUYUN. BIZI ANLAYIN. BEGENIRSENIZ DE PAYLASIN. ALLAH ASKINA SIZLERE 24 SAAT HIZMET VEREN ISTASYONCU KARDESLERINIZIN YAKARISIDIR. Eger Murat abınızın,kardesınızın 1gram hakkı varsa,lutfen sosyal medya hesaplarınızda paylasınız. Sızden kolay kolay kolay bırsey ıstemem,kırmayın benı...
Değerli Düzenleyici Kuruluşumuz EPDK;
Zam yaptırmadınız diye size laf edecek değiliz zira yapılmayan zam bizim sermaye ihtiyacımızın artmaması demek. Normal şartlarda gelmeyen zamma düğün bayram yaparız.
Ama siz ne yaptınız kalkıp Dağıtıcı İle Bayi kâr marjına müdahale ederek pompadan indirim yaptırdınız.
Dağıtıcı ne yaptı, yapılan 7 kuruşun 6 sını bayiiye YÜKLEDİ. Zülüm bayiye oldu yine.
Değerli Anadağıtıcı firmalarımız hani et ile tırnak idik! Neden sadece bayiye yüklendi bu yük? Neden paylaşım oranlarında da olsa paylaşım yapmadınız?
Değerli EPDK, zam yaptırmıyorsunuz dağıtıcılar rutin yükleme depolarından mal yükletemeyip başka şehirlerdeki depolara yönlendirmeye başladı bayileri, bu da ekstra maliyet demek bu farkta bayiye yüklendi. ( bir kaç firmayı tenzih ediyorum) Bu fark neden bayiiye yükleniyor? Neden paylaşılmıyor?
Stoklarında Lpg kalmadı küçük dağıtıcıların farkında mısınız? Bu firmalar bayiilerine Kısıtlı ve cari hesapsız yani peşin para ile ürün vermek zorunda kalıyorlar. Pahalı aldığı malı ucuza vermek istemiyor büyük ithalatçı. Bir iki gün daha bu devam ederse bazı istasyonlar YOK satmaya başlayacak lpg de.
Zammı yansıtsaydınız ilk etapta 11-12 krş olacaktı sıkıntı olmayacaktı. Erteledikçe fiyat üstündeki zam yükü 20-25 krş aralığına çıktı. Peki şimdi ne olacak? Bir anda yapılması daha büyük kaos.
Tamam eyvallah erteletiyorsunuz zamları ama bu artışların yinelenmesi halinde çözüm önerileriniz ne? Nasıl gelişecek gelecek? Mevcut uygulamanın bir metodolojisi yok, gelecege dair net öngörünüz ne? Bu kaotik durum öyle gitmez hepimizin elinde patlar. Sonra sakın karşımıza Tavan diye gelmeyiniz zira Sektörün bunu kaldıracak gücü ve takadi yok.
Epdk baskanının meslegi avukat,avukatı enerjının %60 ına sahıp sıstemın basına koyarsan bu olur!
@997TT ön görün ne abi peki ? Kimse 10'a aldığını 8'e satmak istemez.
Komple yok satıp tarihe altın harflerle geçer miyiz ?
Hani yıllardır kullanılan o zamanlar tüp kuyrukları vardı gibi bir malzeme çıkar mı ?
Şu ortamda piyasayı bilen adam bu müdahaleyi görüp ülkeye yatırım yapar mı ? Sen bile mevcutları satıp gitmenin peşine düşmüşsün, şuradaki 100 adamdan 99'undan iyiyken şartların.
Bu pompalanan iyimserlik korkuyorum ki çok sert şekilde çarpacak yüzümüze.
Sadece enerjide bu dalavereler dönüyorsa diğer sektörleri siz düşünün kim seçilirse seçilsin seçimden sonra orta direğin çelik don giymesi lazım bunların sonucu çok ağır olacak gibi gözüküyor.
Bir yanım bu enkaz kalsın bunlara da arkalarındaki %50'leri teneke bağlayıp göndersin diyor (başkanlık ve ohalde mümkün mü bilemiyorum), diğer yanım kaldıkları bir dakika bile zarar...
Ülkemiz için en hayırlısı ne ise o olsun.
Suan bu durumdan kotu olamayız....
Ben akp gıtsın yada tayyıp dusmanı degılım.
Ama hatalar ve yapılan yanlıslar sevapları cokdannn gectı!
Yahu dunya da her işten anlayan bırı var mı? Neden unıversıtelerde onlarca bolum var?
Iktıdar yorgunlugu ve yozlasması oldu. Ya akp yenı lıder cıkarması gerek yada toptan degısmesı gerek. Bunu gorun artık akp sempatızanı kardesım.
Cıddızor durumdayız... Yapılanı haber yapıcak gazete yok! Dusudunun artık...
Etrafımda bunlara oy verenlerin çoğunluğu istikrar bozulmasın diye verdi şimdiye kadar. Bütün medya bunlara olmasına rağmen esnaf başta olmak üzere homurtular başladı.
İstikrar devam etsincilerin bazılarında bundan kötü olursa korkusu var.. Dediğin gibi abi bundan kötüsü yok gibi. Adalet, eğitim, ekonomi hepsi dipteyken hala her şey yoluna gibi davranmaları.. Koltuk sevdasından başka birşey değil bence.
Herşey bizim elimizde 15 Temmuz daki gibi bir uyanış, birlik ve beraberlik herşeyin sıfırdan başlamasına vesile olacaktatır. Gözlerimizin görmesi yetmiyor, ağzımızla konuşmak yetmiyor, düşünmek yetmiyor! Sandığa gidip elimizle de destek olmamız lazım artık.
Bu gece LPG ye 10 kuruş zam yapıyoruz
‪Tüpraş benzine,motorine zam yapmadı.‬
‪Dağıtıcı firmalar kendi aralarındaki ticarette olması gereken zam oranında fiyat artışı yaptı. Adına da elleçleme bedelini yükseltme dedi. ‬
‪Bu fiyattan alan ithalatcı olmayan dağıtıcı farkı bayii’ye yansıttı. ‬
‪Doğal olarak bayii de pompa fiyatlarına yansıtmaya başladı.‬
‪Sistem dağılıyor farkında mısınız?‬
Suan fıyatlar heryerde farklı,kımse nasıl yapıcagını bılemıyor...
Bıle ısteye anasını belledıler....
ulkede buyuk bası bosluk var....
Aynen oyle abi
olan şu anda 997TT'nin de bahsettiği gibi, EPDK başkanı bizzatihi tehdit ederek (tavan fiyat uygulamasına geçeriz gibi) bu indirimi biz bayiilere ve dağıtımcılara kitledi.
sanki 6 liralık benzinden 2 tl para kazanılıyo.
arkadaşlar max kar 40-50 kr, ki bu intifa durumuna göre %50-50 gibi paylaşılıo.
Max %10 gibi kazanılan bi sektörde %1-2 indirim bayi ve dağıtımcıya kitlenir mi el insaf, git indir kardeşim ötv'ni o zaman...
Vergı yuku %183 olan bır sektorde,zaten karları az olan bayının karını kesıyorsun!
Secımlerde gorecegız kım ne kadar mutlu. Kımse kusura bakmasın,ben bu halka ınanmıyorum...
Buarada suan kı dovızle bırlıkte 29krs artması gerek.
Cok heyecanlı seyler olucak....
Dolar yine füze
Petrol rakamlarına bakarsak
En az 30 krş zam olması lazım
Bayiler yakıt vermezse ceza mı veriliyor
Böyle bir ceza işlemi yapabilir mi devlet
Veremez,satmak zorunda degıl.
Ancakkkkkkk, khk denen tek adam yonetımınde her an vatan haını olabılırsınız.
İleri demokrası.
ben 6 gün önce kapattım 35 bin günlük satan istasyonu bakalım