İlk iş günü Temmuz’da olacak. Sıkı tutunalım mı?
Printable View
İlk iş günü Temmuz’da olacak. Sıkı tutunalım mı?
scooter candır
25tl ile 140km.
Seçim öncesi ÖTV indirimini dayiyacaklarmis sanırım arkadaş aradi depoyu gülle (!) 80 krs ! zam geliyor diye astarı var mı acep.
10 olsun zengin fakir belli olsun diyeceğim ama 15 de olsa sanırım bir şekilde binecek bu insanlar arabaya.
Dün gece saat 12 civarı izmitteydim, kartepe tarafında çalışma var otoban çıkışı kartepe çalışma alanı arası full kuyruk.
Olm saat 12 ya gidin yatın o kadar araba o saatte napiyonuz.
Dün Ayvalıktan dönerken 140-160 bandında giden bir tek ben vardım benzinli sexy aslan aracımla (zenginliği düşünün!) herkes 90-100 lüks arabalar dahil gidiyor.
strese girdik resmen amk kac kurus zam gelecek diye
Yani gazete de filan haber yok ama. sanırım bu gün zam beklentisi var benzinliklerde..
Mazota 35 kuruş dedi dün benzinlik çalışanı onun yalancısıyım !
@997T ne diyorsun abi 35 kuruş işine?
@free-hifi sizde var mı bir dedikodu, fısıltı falan?
ben genelde murat abiyi takip ederim saha müdürleride yakın zamanda bilgi verir ama hep öncelik murat abide olmuştur.
dediğim gibi olursa akşam 18 vs açıklarlar bu akşam demiyorum geleceği akşam yoksa deli gibi stok yapar millet tanklar fullenir 2 tanker de yedekte bekletirler . rakam ciddi gelirse ama şu an ses seda yok.
ben bu tarz paylaşımları görünce bundan sonra verdiğim tepki banane a... diyorum :D
beyler ,böyle yaparsanız zam gelir çağırmayın kötü şeyleri lütfen.