10 lira yap tayyoooo
Printable View
10 lira yap tayyoooo
Ankara shell
95 oktan benzin 5.08tl
97 oktan benzin 5.17tl
Eskiden 5tl sınırı vardı şimdi bir aşağı bir yukarı 5tl mevzusunu geçtiler,
6tl olur bence 2014 sonuna
Ne desek bos artik bir tek oyum var onu da bunlara vermeyecegim kesin
abi sen vermiyorsun , ben vermiyorum , o vermiyor , bu vermiyor , kim veriyor oyları bunlara ? bu tayyipe karımı bile peşkeş çekerim diyen , havlun olayım ayağına sil beni diyen vs. vs. bi ton hastalıklı beyinli insan bu kadar mı çok Türkiye'de ?
Kesinlikle yıl sonunda 6 lira yandık ki ne yandık... Böyle bir şey yok ya ayıp gerçekten... Hükümet çaldıkça tahsilatı benzinden yapılıyor... Psikolojik sınırda geçildi artık... Dizel alsan oda aldı başını gitti benzin ayrı dert... Hayır adamlar teknoloji yapıyor arabalar az yakıyorda kardeşim benzin pahalı...
tv programında dubai'yi izliyorum. insanın morali bozluyo adamları gördükçe :D
Geçen abimle yine konuşuyoruz dedim arabayla gelmek istiyorum dedim zaten 4000 km falan dedim. O da bana gel ama sınırdan almazlar dedi tabi bende ciddi ciddi sordum niye almasınlar arabayla gelince sorunmu çıkarıyorlar diye. Bana gülerek oğlum senin araba 1.4 motor ülkelerine böyle arabaları sokmazlar deyince gülmekten sandelyeden düşecektim
lpg ile gitsek ne olur acaba. Suikast arabası, arabayı patlatıcak diye öldürürler herelde :D
31 yaşındayım acaba ne zaman bulgar vatandaşların aldığı para ile araba alırım _? ön görüsü olan var mı
anlamadıgım nokta dolar 2.35 euro 3.1 oldu benzın 5 ı gectı ama ne hıkmetse kriz yok nasıl iş anlamıyorum ecevit zamanında dolar 1 küsür oldu kriz oldu