Sorry, you have been blocked
buldum abi 50cc iphone parası.
borçlarımı bitirip alacağım seneye kadar. Bisikletim de var yanına bir de motor eklerim arabayı sadece şehir dışlarına süreriz :)
Printable View
Sorry, you have been blocked
buldum abi 50cc iphone parası.
borçlarımı bitirip alacağım seneye kadar. Bisikletim de var yanına bir de motor eklerim arabayı sadece şehir dışlarına süreriz :)
buda yeni çıktı.Otomobil ehliyetiyle kullanılabilen yeni bir scooter - İtalyan motosikleti
fiyat olarak baya uçuk.
ama avp.da 50cc yi çok severler.stroker kit ve tuning kit leri çok var piyasada ve hiçbiri 50cc gibi gitmez :)
şu sıralar hurdaya atılmış çogu 50cc mopetler restarasyonla yenilenip biniliyor.yaza ciddi moda olur gibi.
birkere bindinmi kaza yapmadığın sürece inmezsin :)
Teşekkürler,japonlar nedeyse aldığım diyatın iki katını istiyor,sigorta olayın da haklısınız uygun teklif veren bir firmaya yaptıracağım en kısa zamanda
Tamamen boşken 40/42 litre LPG alan aracım artık 45 litre LPG alıyor ve şehir içi 330/350 KM lerde depo biterken, artık 270 de falan bitiyor. 2 dir ucuz olan yerlerden 3,25 - 3,27 vs olan yerlerden alıyorum 270 km de bitiyor, ondan önce 3,55 olan yerden fullemiştim 330 km gitmişti, ne yapacağımı şaşırdım valla.
Infinitinin deposunu fulledim geçen balayından döndükten sonra, pompacı bi arabaya baktı abi Allah sabır versin dedi :)
gerçekten motor kullanan herkes aynı şeyi söylüyor, mutlaka bir nedeni var .
scotty kullanıyorum max 150'lik denk geldi, gayet atikler manevra konusunda. yani hızlıca bir araya girmesi gerektiğinde falan zorlanmadan giriyordu emniyet şeridininden normal şeride doğru.
50 cc altı araçlar motorlu bisiklet sayıldığı için yasal olarak anayola bile çıkamıyorlar.
Arkadaşımın 49 cc'lik scooterine yüksek sigorta bedeli çıkardıklarında araştırmıştım.Şu bilgilere ulaştım:
Karayolları Motorlu Araclar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Genel Şartları
( A.6. TEMİNAT DIŞINDA KALAN HALLER, ı bendi.
Şuna da bakılabilir:
Altınel Hukuk ve Danışmanlık Burosu
Burada da BİMER'den alınan bir yanıtın fotosu var.
Sigorta yapma zorunluluğunun olmaması iyi bir durum gibi görünse de aslında sigortayı hasar ödemekten kurtarıyor.Böylece verdiğimiz hasarı cepten ödemek mecburiyetinde kalıyoruz.