Akın-S2K katılıyorum dedigine ama keşke bizdeki metrolarda, avrupadaki ülkeler gibi olsada kullanabilsek. Gece 12 geçince toplu taşıma iptal mesela. :)
Printable View
Akın-S2K katılıyorum dedigine ama keşke bizdeki metrolarda, avrupadaki ülkeler gibi olsada kullanabilsek. Gece 12 geçince toplu taşıma iptal mesela. :)
sabah fiyatlar aynı idi değişiklik görmedim
benzin ve motorin 1 er kuruş zam
Zam değil bu zamcık.min 7-8 kuruşluk zamlara alışmıştık olmadı şimdi
hayret 1 kuruş.. Allah'ın cezaları!
1 kuruş mu vaay be :D:D
Çok merak ediyorum bundan 5yıl sonra benzin 10tl mazot 9tl olduğunda halk yine bu düzene karşı gelmeyecek mi?Yine yollar ful araba mı kaynayacak?
10 tl olsa da binerim diyen koyunlar olduğu sürece 20 tlde yapsan koymaz bu millete.
topuna xxx diyorum :D
Mısırdayım 3 litre benzin 1 dolar.
Ulaşım gerçekten sudan ucuz.
1 krş zam ne yaa dalgamı geçiyolar dolar düştü motorini düşürdüler benzini de düşürceklerine daha bide zam yapıyolar kesin 8 krş falan düşürceklerde ona denkliyolar vallah kafayı yicem birde şu arabaya binme muhabettine ayrı sinir oluyorum sen ben tepki gösteriyoruz diye arabaya binmesek nolucak büyük şirketler yine araç kullanıcak yine alım olucak ses çıkarmadığımız sürece istersek binmeyelim yine bir şey olmaz
yazlığamı gitsem acaba yerleşsem her yer birbirine yakın bir scooter alsam 100-125cc lik pcx tarzı 30 tl lik benzinle bir ay gezerim oralarda :D su muslukdan damacana derdi yok balık denizden üç beş tavuk alsam minik bir kümes kursam köşeye :D yumurtada beleşe gelir :D
secimler yaklasiyo beyler 3 5 kurus indiriler yakinda