Abi uzatmayayım diyorum da hala aynı mantık. O zaman asgari ücret 2450 TL miydi?
Printable View
Şuan güncel değerler, motorinde 10krs zam,benzin de indirim.
Emtialardan dolayı. Buarada dolar eski yerine gelirse,pazartesi tekrar indirim olur.
Son 4 aydır hükümet zam ve indirimleri pazartesi yapıyor.
Dün 5.19 dan mazot alarak full ledim
Keşke 3 bidon bulup doldursaydım
Bu rakam gelmez bir daha :)
refah artışı nasıl oluyor? orta sınıf ortadan kayboldu şuan ya fakirsin ya zengin e doğru hızla gidiyor sistem.
önceden işe başlayan birisi asgari ücretten başlar ve zamanla asgari ücretin üstünde zamlarla yükselirdi. yada şöyle diyelim daha önceki dönemlerde asgari ücretli çalışan oranı ile şuan ki asgari ücretli çalışan oranı bir mi? çoğu işletme asgari ücret altında personel çalıştırıyor. personel mi ne yapıyor zaten iş bulamam diye mecburiyetten çalışmaya devam ediyor
devlet bürokratlar harici asgari ücret seviyesinde maaş verme yolunda hızla ilerliyor. herkes memur olma peşinde orası da ayrı
Refah artışını akpli mutait ogulları uzerınden dusunuyosanız evet refah artmıstır.Ama benım gıbı sade vatandas ıcın refah yerlerde suan.
Eskıden ayda 1 kıyafet alısverısı yapardım sımdı 3 4 ayda bır belkı.
Haftada 1 aılecek yemege cıkardık sımdı yılda 1
2450 lira asgari ücret var, Etin kilosu 60 lira, benzin 6.03, simit 2 lira, ortalama bir ev kirası 1000-1200 civarı en düşük, minimumda kullanınca bile 200 küsür gelen doğalgaz, 100 liranın altına düşmeyen elektrik faturası ile mi refah seviyemiz artmış oluyor? 2 küsür euroluk çikolata 25 lira civarında satılıyor ülkemde... Yapmayın allah aşkına, biz yaşamak için çalışıyoruz! İnsanlar keyif almak için yaşıyorlar.
Refahın arttıgını son 20 yıl ıle kıyaslanırsa,somut ornekler uzerınden yazmak ısterım.
Yoksa hulocan vari yazıları artık cıddıye almıyorum.
Emtialar cok sert duştu,yarın benzınde ındırım olur.
Ancak son 5 aydır pazartesıye bırakılıyor....
Peki Ankara ile İstanbul arasında benzin fiyatında 15 kuruş fark olmasının sebebi nedir? Eskiden fark bu kadar değildi diye hatırlıyorum. Hatta lpg nin en ucuz olduğu şehir hep Ankara olarak bilinirdi lpg de istanbuldan pahalı şuan
Lpg ile ilgili bir gelişme var mı ?
Benzine etonol koyma zorunluluğu 3 ay askıya alınmış. Kolonya ve dezenfektan talebi nedeniyle alınmış karar..