"Yanlış üslup,doğru sözün celladıdır"Sadi Şirazi
Printable View
Katılıyorum ben de benzer düşünüyorum, zaten dünya görüşümüz genel olarak benzeşiyor. @M3CSL nin yazdığı söz çok güzelmiş ben daha önce duymamıştım.
Güzel özetlemiş durumu.
Eleştiriler o kadar nazik ve yapıcı ki eminim gelecek yanıt da aynı şekilde olacaktır.
Sizin uzerınızden cevap vereyım;
Burada ıstasyoncu arkadas da var ama cogu bıreysel kullanıcı. Kımı 20tl yı kar goruyor,kımı sadece psıkolojık olarak alıyor zam ve ındırımlerı.
Ama bu iş bır taraflardan atarak yada hıssederek olmuyor. O zaman benım yazmama gerek yok. Isteyen ıstedıgı gıbı alsın yada almasın...
Benım işlerımden bır tanesı akaryakıt,mecbur işin ıcındeyım.Ha sırkette fıyatları yada stokları takıp de etmıyorum ama bılmek zorundayım sadece.
Ben desem kı;Yarın 30krs zam var,yakıt alın. Sanırım cogu kısı alır ama zam gelmezse ve kısılerı yanıltırsam ve cevabı "ben oyle hıssetmıstım" desem burada yazı yazanlar neler soylerdı,2 sanıye durust olun,yazın...
Kısaca sadece eletırdıgım kısım bu ve HER KONU da oldugu gıbı "gercege dayanmayan" hıcbırseyı olmus gıbı yaymayalım
Bakım su corona yada ulkede gelısen bazı olayları spekule edıp kendıne "kendınce" rant saglayan ınsanları goruuryoruz. Kımı bılerek kımı bılmeyerek yada işguzarlıktan,yazmıs olmak vs yapıyor...
Bu da aynı konu,varsa hesap kıtap yada 1.agızdan bılgı,paylasıp,yazalım "YARDIMCI" olalım. Ama dıger turlusu?
Gelelım usluba,bana nasıl cevap verıldıyse oyle cevap verdım,en azından sevıyesıne ınmeden dokundurarak. Aslında yokmus gıbı davranmak gerek,dogru....
Ben zaten kendini konunun sahibi ya da hakemi gibi zanneden seni görmezden gelerek yazıyorum ama sen yine kendince konu hakemliği yaptığın için klasik yok nerden okudun yok nasıl hesapladın vs. vs. yazıp duruyorsun.Sonra seviyeden bahsediyosun..
Uzunca yazayım dedim ama şu kadarını yazmak bile gereksiz..Bu konunun başından beri mesajım 10 u geçmez zaten..Bundan sonra da benim yazdıklarıma alıntı yapma cevap yazma.Lpg litresinin 2.60 Tl de avantajlı olduğunu düşünmeyen varsa o kişi yazsın..
Yarın zam var ama pazartesıye bırakılabılır uzun zamandır yaptıkları rıtuel gıbı.
Ama cok degıl. sımdılık 8krs
Gece kı degısım benzın zammını gerı aldı ama mazot zam hattında....
Olamaz kı. Petrol 0 tl olsa bıle 3.5 tl den asagı dusmez.
Vergı yuku cok buyuk.
Total demirören ortaklığı gider ayak bp opet shell PO ya milyonlarca lira ceza yazdırıp gitti güzel hareket.
Total demıroren ortaklıgı yok,total sattı bu kokusmus pıyasadan.
Oyak alır almazda total e ve dıgerlerıne gecırdıler cezayı.
Bp de cıkıcak ulkemızden. Farkındamısınız,adam akıllı sırketler satıp gıdıyor.
Hukukun olmadıgı hıc bır yerde adam gıbı ınsan kalmıyor.
Armutun sapına,uzumun çopune mahkum olduk....