Hala at gozlugunu cikarin diyo tovbe tovbe.
Benzinle alakalı değil ama..
Hadi size iyi bir haber vereyim..
Elektrik faturalarındaki, "kayıp kaçak bedeli" kalemi artık kalktı...
Elbette sadece fatura üzerindeki satır olarak kalktı.. Bundan sonra oradaki bedel tek başlık altında toplanarak "sistem kullanım bedeli" olarak bizlere yansıtılacak.. Bakın görmicez artık kayıp kaçak bedelini faturalarda.. Daha ne istiyorsunuz, kaldırın dedik kaldırdı adamlar.. Yaranamıyor sizlere de..
Beyler, rahatsız olan üyeler var.
Bundan böyle benzinin pompa fiyatının artmasından ve içindeki anormal vergilerden Türkiye Futbol Federasyonu'nu sorumlu tutuyoruz ve söyleyeceğimiz sözü onlara söylüyoruz. Neticede indirimlerde gıdım gıdım, zamlarda kol gibi yansıtma yapan; verginin vergisini alan kurum TFF..
Rica edicem konuyla uzaktan yakından alakası olmayan hükümete sövmek gibi bir salaklık yapmayın bundan sonra..
Valla arkadaşlar çok abartmış, yalan yanlış yüklenmişsiniz hükümete..
Bu zamların hükümetle ne alakası var, bu zamları ben kendi şeyimden uyduruyorum. Zamlar, ekstra vergi vergi vergi vergi ve vergileri ben düzenliyorum, siz sorumluyu hükümet diyorsunuz.. Lütfen yanlış bilgi vermeyin..
Ben mi? Ben vatandaş.. Suçlu vatandaş
Durmak yok yine yeniden 5TL olsun hatta Sen Türkiye'sin büyük düşün öyle 5-10krş zam ne ki.. daha da ileri taşıyallım 6TL olsun..
EFENDİLER
BİZ TEKKE VE ZAVİYELERİ DİN DÜŞMANI OLDUĞUMUZ İÇİN DEĞİL
BİLAKİS BU TİP YAPILAR DİN VE DEVLET DÜŞMANI OLDUKLARI
SELÇUKLU VE OSMANLIYI BU YÜZDEN BATIRDIĞI İÇİN YASAKLADIK.
ÇOK DEĞİL YÜZYILA KALMADAN EĞER BU SÖZLERİME DİKKAT
ETMEZSENİZ GÖRECEKSİNİZ Kİ: BAZI KİŞİLER BAZI CEMAATLERLE
BİR ARAYA GELEREK BİZLERİN DİN DÜŞMANI OLDUĞUNU ÖNE
SÜRECEK, SİZLERİN OYUNU ALARAK BAŞA GEÇECEK, AMA SIRA
DEVLETİ BÖLÜŞMEYE GELDİĞİNDE BİR BİRLERİNE DÜŞECEKLERDİR.
AYRICA UNUTMAYIN Kİ; O GÜN GELDİĞİNDE, HER BİR TARAF
DİĞERİNİ DİNSİZLİKLE SUÇLAMAKTAN GERİ KALMAYACAKTIR.
17 ARALIK 1927.ANKARA.
Mustafa Kemal Atatürk.
Hanı bunlar sut kardeslerını bıle dın dusmanı ılan ettıler ya...
Bunların dınıne ımanına ınananların aklını xikeyım!
abi bu yazdığın gerçek mi ?
yani bu söz o tarihte gerçekten Mustafa Kemal tarafından söylenmişmi ?
hayır hakikaten öyle ise ileri görüşlülüğün dünya tarihindeki en efsane örneğidir bu.
la kalkıp gelmesin Atam
AMk yapacağınız işi o kadar kemal ettik hala anlamadınız, zikip attınız ülkeyi diye![]()
Loading...
o kadar kemal ettik = o kadar kelam ettik
edit olayına uyuz olmaya başladım 1dk bari verin şu edit için yahu![]()
Loading...
Birleşip ülkenin birinden toprak satın alalım göçüp gidelim. Kendi devletimizi kuralım. Yeminle daha mutlu yaşarız.![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
O kadar yazmisin etmisinde 2ay a yakin tr de kaldim
Geri dondugumde 2.35 olan mazot, 1.78e dusmus
Benzin 1.80kusur sanirim cok aklimda yok
Burda bu fiyatlar en son 8sene once falan vardi.
Trde niye indirim olmuyo hic dusunuyomusun baska ulkelerde vs direkt olarak yansirken ?
Veya bahcelinin sozu hedabi
Baskalari 4.2 hacimlere biniyor benim niye yok,ben niye binemiyorumda ;
1.4hdi
1.3cdti
Veya 2000li yillarin arabalarina zor bela biniyorum diyomusun ?
Yoksa onlar haram yiyodur
Cok laf yalansiz,cok para haramsiz hesabi.
At gozlugu cikart vs insanlara yardirmissin kimseyi savunmuyorum umrum olmaz ama azcik bnce sen bahsettigin gozluklerden sende dr takili cikartmayi dene.
Cok komplike diil soyle dusun.
Indirim olujca inmesi gerekn kurus 40
Yapilan indirim 10
Zam olunca olmasi gereken 10
Bindirilen fiyat 30 kurus
Bi dusun bakalim kim nereye at gozluguyle bakiyo , ki tr de yasiyosun surekli.
- K -
________
Dr.Ecu
at gözlüklerimi çıkardım ve gördüm ki:
Ülkenin trafik sorununa çözüm bulmak için benzine mazota zam yapılıyormuş, aslında bu zamlar bile bizim iyiliğimiz içinmiş,hedef benzini 10 tlye çıkartıp, silivriden Tuzlaya 45 dakikada gidilmesini sağlamakmış..
bazı arkadaşlar hedef 2023 demiş, o eskidi, hedef 2071 http://www.haber3.com/hamza-yerlikay...i-3187740h.htm
bir dahaki seçimlerde de ben istifa edeceğim, hedef 2453 diye))
İşte tam da bu zihniyetten dolayı bir yere varamıyoruz. Lafım meclisten dışarı kimseye direkt olarak yazmıyorum ve kimseyle de birebir tartışmaya da girmek sayıgısızlık da etmek istemiyorum ama bu yazı daha önce de paylaşıldığı için yazmak istedim. Bu alıntı için facebook twitter vs. harici sağlam bir kaynak var mı cidden merak ediyorum. O kadar araştırdım baktım ve hiçbir yerde bir kaynak vs bulamadım.
Daha önce açılan konuda da yazmıştım, bir taraf din olgusunu bir amaç değil araç olarak kullanıyor ve siyasete alet ediyor; olmayan hadisler, haşa ayetler üretiyor çıkarlarına göre yorumluyor; diğer taraf ise Atatürk'ü aynı şekilde kullanıyor kafasına göre şekillendiriyor baştan yaratıyor, söylenmemiş sözleri yapılmamış eylemleri yapmış kabul ediyor ve dikte ediyor. Artık öyle bir hal aldı ki, iki durumun arasını da toplum kabul etmiyor hatta ve hatta ikisini zıt kutuplar olarak görüyor. İkisinden biri olunmak zorundaymış gibi. Yok arkadaş böyle birşey, doğruya doğru yanlışa yanlış diyin, görüşünüzle çelişen doğrular da olabilir bunu kabul edin, acizlik değil bu.
JDM VTI ile bildiğim kadarıyla tanışmıyorum forum haricinde bir tanışıklığım görüşmüşlüğüm yok, ama demeye çalıştığı da bu anladığım kadarıyla. Sivri birkaç arkadaş hemen yaftalamaya çalışmış, bırakın kardeşim size ne ne düşünürse düşünsün. Bir durun bakın doğrusu varsa alın yoksa es geçin gitsin. Adama burdan laf saydırarak arkasından atıfta bulunarak benzin fiyatını mı indireceksiniz hükümeti mi yıkacaksınız? Kişileri değil fikirleri tartışalım ki bir yere varabilelim.
Hükümet yanlısı filan değilim beni de boş yere yaftalamaya uğraşmayın ama adamları bazı konularda da takdir ediyorum, özellikle kendi emelleri ideolojileri doğrultusunda mükemmel bir birliktelikle çalışabiliyorlar, 15 sene öncesinde bir hiç iken hem de. Bakın bunu örnek alın işte. Keşke 10 da birini CHP, MHP de yapabilse.
Şimdi bu yazdıklarımdan benzin fiyatlarının artmasını olumlu karşıladığımı düşünen bile çıkabilir, onlara zaten birşeyler yazmaya bile lüzum yok yazacak olan varsa da boş yere yorulmasın. Büyük ihtimalle boşa yazıyorum ama yine de siyasete değinmeden yazmak istedim okuyunca vaziyetten rahatsız olduğum için. Bunu da yönetici olarak değil bir üye olarak yazıyorum. Yoksa siyaset yasak forumda
Benim için olayın özeti de burada, anlayana.
YouTubeDR.ECU
Adam 2011 dekı zamlarda aynen su cumleyı kurmustu![]()
"Kalkıp da Porsche kullanacağına gel Fiat kullan ne olacak Volkswagen kullan ne olacak?"
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)