User Tag List

Sayfa 9/538 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
10222 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Benzİn zammi

yns_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu sen çenenı neden yoruyosun bu ve bunun gibi adamlar kiim iktidara gelirse ona yanaşır, yalakalık yapar,dalkavuk olur , sağcı olmuş, solcu olmuş, demokrat olmuş, liberal olmuş bunların umrunda değil , her gelen hükümetten birilerine yanaşırlar, onlar zengin olur sen klvyede parmaklarını yorarsın
    akp iktidardan insin ben işte ozaman bunlara çok güzel şeyler yalatıcam
    Powered By Suki CRM Performance

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam yetersiz bellek kapasite bitti artık boşuna yazmayın arkadaşlar zaman kaybından başka birşey değil bırakın kendi kendine takılsın

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VtecDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    surdaki 2 3 tane kendini bilmez.bi *** bildigini zanneden adam yapicak.galiba hayirlisi..
    Okadarcık gazla hemen o yola oturuyorsan zaten o yoldasın demektir. İşte hüloğğ problemide budur her daim tutunacak dal arıyorlar çok emek vermek gerekmiyor hitab eden kimsenin aşması gereken bir direnç yok ver lokmasını al aklını mühim olan lokma en kolay kitle olduğu için hedef kitle oluyor. Bu yeni bir düzen değil esasen derebeylik sisteminin ırkın üzerinde yarattığı gedikli yara iyileşmeyecek. Aga ne verirse o agam çok yaşa..
    Liberalizm, dünya globalleşmesi flan fasafiso su anda size farkındalık lazım ilk önce.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Herhafta izmirdeyim vallahi diyorum ben rteci bi adam degilim.lartiylese alakam olmaz ama.surdaki 2 3 tane kendini bilmez.bi *** bildigini zanneden adam yapicak.galiba hayirlisi. Bursuru bos dukkan bos depo fabrika. Sen hic karabaglara gittinmi ?? Veyahut altindaga ?? Birde balikesire gel hersene farkli bir fabrika aciliyordu. Otogar yapti cevre yolu yapti adam bi sezonda. Simdi o yaptiklarindan arti olarak hicbirsey yok.
    Ne oldu Toki diye de atıp tutuyordun, baktın mı dediğim yerlere, Google sana cevap verebildi mi?

İstanbulStock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demekkı neymiş çıbanın başı bellıymıs neyapmak gerekmıs zamanı geldıgınde o çıbanı kesmek lazım o çıbanın etrafında bulunan çıbancıklarıda kazımak gerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konunun açılış sebebi belli, konu kapatılsın lütfen. Mesele a partisi b partisi değil, şu ülkede yaşayan herkes doğru yaşasaydı benzin 5 tl olmazdı diyorum.
    Tekrar söylüyorum suan iktidarda BDP bile olsa gene tutup kendimize bakacaz
    hüloooooooooooooo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdı arkadaslar sonuc olarak herkes aynı dertten yanıyor BENZIN ozaman su admınler dıger forumlarla ortak bır toplanma buluşma duzenlesede burdan ne bırbırımızı kırsak nede klavyede ugrassak elle tutulur bişey yapılsa artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun açılış sebebi belli, konu kapatılsın lütfen. Mesele a partisi b partisi değil, şu ülkede yaşayan herkes doğru yaşasaydı benzin 5 tl olmazdı diyorum.
    sabahtan berı dıorum ama olmuyor konuyu ben actım gercı gene ipin ucu partıye dayanıyor ama en azından elle tutulur bı eylem yapılsa ıyı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen sahurda sakatat falan yedin heralde midendeki yanma sana özgüven patlaması yaşatıyor sanma alırdan adamın gazını kendini bilmez 2 3 kişi falan diyorsun bi *** bildiklerini falan sanıyorlar diyorsun dikkat et adam kılığındayken madama çevirmesinler seni sizin gibi mallar yüzünden memleket bu hale geldi insanların fazla sabrını zorlama bence...
    Powered By Suki CRM Performance

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon, Balıkesir'de bilmediğimiz yeni bir yol mu yarattılar, mevcut yolları genişlettiler. Sen Balıkesir'den Burhaniye'ye yıllardır aynı yoldan gitmiyormusun, yoksa bizim bilmediğimiz kestirme bir yol mu icat ettiler ?
    Varsa yoksa zaten yol yaptı yol yaptı başkada bir söylem yok. Mevcut dar yolları genişlettiyoruz dese amenna, ama öyle demiyorlar yol yaptık diyorlar, sanki Balıkesir'den Ayvalık'a yıllardır Zeplin'le gidip geliyorduk.
    zeplin hava alanıda yapacaz ahahahaha
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakaret etmeyin arkadaşlar, herkes birbirinin düşüncesine saygı göstermelidir. Bütün partiler devletin,milletin refahını arttırması için uğraşırlar, bunun içn çabalarlar, kimseyi görüşü için hor görmeyin, ateist olsa bile
    hüloooooooooooooo

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakaret etmeyin arkadaşlar, herkes birbirinin düşüncesine saygı göstermelidir. Bütün partiler devletin,milletin refahını arttırması için uğraşırlar, bunun içn çabalarlar, kimseyi görüşü için hor görmeyin, ateist olsa bile
    sen hukumetın mılletın refahı için uğraştığınımı düşünüyosun benzini 5tl yaparak ???

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada otogar yaptı diyor ya. Eski otogarda çok güzeldi hemde şehrin göbeğindeydi. istanbuldan biniyorduk pat evimizdeydik.

şimdi şehrin dışına aldılar otogarı ebesinin körüne. yürümen imkansız. ya saatte 1 geçen otobüsü bekleyeceksin. ki belli bir saatten sonra yok.

yada taksicilere mikileceksin firmaların çoğunun servisi yok. öyle hizmetin ben!

hatta otogar işletmelerinin çoğunuda yerlilerden gitmiş göçenlere verilmiş durumda.

yani yine rant yine rant. allahım sen bizi koru.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen hukumetın mılletın refahı için uğraştığınımı düşünüyosun benzini 5tl yaparak ???
    sen vergini tam verdin mi ? benzinden şikayet ediyorsun, yazdıklarımı yanlış anlıyorsun. Olanı biteni a dan z ye herşeyi hükümete yüklememek lazım, burda sen memur da olabilirsin, sen dediğimden kasıt, büyük iş yapanlar vs vs, bugün iktidarda başka parti olsada benzin gene 5 lira olacaktı bunu anlatmaya çalışıyorum. Önce kendimize bakacaz
    hüloooooooooooooo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen vergini tam verdin mi ? benzinden şikayet ediyorsun, yazdıklarımı yanlış anlıyorsun. Olanı biteni a dan z ye herşeyi hükümete yüklememek lazım, burda sen memur da olabilirsin, sen dediğimden kasıt, büyük iş yapanlar vs vs, bugün iktidarda başka parti olsada benzin gene 5 lira olacaktı bunu anlatmaya çalışıyorum. Önce kendimize bakacaz
    nasıl bu kadar eminsin 5 lira olacaktısından? ne belli belki millet vekilleri maaşlarını 17 milyar yapmayacaktı başkası, belki onlara son model 6 silindirli arabalar almayacaklardı belki? belki kendine 20 tane özel uçak aldırmayacaktı gelecek olan başbakan? belki değerli varlıklarımızı 3 kuruşa peşkeş çekilmeyecekti?

belki karaoğlan gibi çalmayan biri gelecekti yerli araçlara binmekle yetinecekti? akp olmasa başkası olsada 5 lira olacaktı nasıl bir saçmalık?

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben bütün vergilerimi tam verdim , harcadıgım elektriğin üzerine birde kayıp kaçak bedeli verdim , ben batıda çalıştım doğudakının elektrıgını ödedim , ben daha kazanmadıgım paranın bıle vergisini verdim (bu ülkede peşin vergi diye bişey var) atölyeden kazandıgımın %50sını her ay devlete verıyorum zaten , ben vergisini ödeyen, hukuka, kanunlara nizamlara uygun yaşayan bir adamım sen onu cemaatçilere söyle bana değil

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diyip vermeyenlerdensin sende demekki napıcaksın...
    Adam milletin yardımını, sevabını sorguluyor hala neyi tartışıyorsunuz? Attığı mesaja bak? Sana ne adamın yardımlarından? En çok bu mesaja takıldım ben... Hadi herkes bu zamana kadar yaptığı yardımları yazsın buraya da sidik yarıştıralım...
    Yaa Allah aşkına şu adamla tartışmayın arkadaşlar... Yemin ederim boşa vakit kaybı. İşinize gücünüze bakın vakit kaybetmeyin...

Not: Seninle tartışamayacak kadar vaktim değerli benim. Argo yazma da istediğin mesajı yaz. Cevap vermeyeceğim...

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki başka partiolsaydı pkk meclise girecekmiydi.pkk kafasına göre yol kesipkımlık soracakmıydı.yada petrol cıkarma yetkısını vereceklermıydı başka ülkelere.ülkesini bu denli soyacakmıydı.gemi vs.Atatürke ayyaş diyecekmiydi o başka ıktıadr.okullardakı ataturk resımlerını ıstıklal marşını çöplere atacaklarmıydı.heryerdekı t.c. yazsını kaldırmaya çalışacaklarmıydı.ülke bu denli ayaklanıp insanlar ölecekmiydi.gözü çıkanlar olacakmıydı.büyük israili kurmak için eş başkan olacakmıydı başımızdakı abdyle bir olup.dicek çok şey varda.eşşeğe altın semer vursanda eşşek gene eşşektir.bir gün o yandaşlar çok buyuk hata yaptıklarını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.çocuklarınız torunlarınız hergun sıze kufur edicek.yazıklar olsunlan rahat battı rahat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=leventrc;6935239]Adam milletin yardımını, sevabını sorguluyor hala neyi tartışıyorsunuz? Attığı mesaja bak? Sana ne adamın yardımlarından? En çok bu mesaja takıldım ben... Hadi herkes bu zamana kadar yaptığı yardımları yazsın buraya da sidik yarıştıralım...
    Yaa Allah aşkına şu adamla tartışmayın arkadaşlar... Yemin ederim boşa vakit kaybı. İşinize gücünüze bakın vakit kaybetmeyin...

orta okul ilk okul terk değil bu hani laftan anlamayan kendisinin söylediğini düşündüğünü hep doğru sanıp hayatta kalan tiplerden bu korkuyorum yıllık ne vergi vermişiz ne yemişiz ne içmişiz hepsinin belgesini ister bu birazdan allah şu mübarek günde sabır versin bunada akıl versin ne diim