dolar euro bu kadar yüksekken hala ihracat rakamları düşüyor, maalesef derin bir açık açıldıkça açılıyor durumlar bayağı vahim. umarım çok hasar almadan atlatırız. daha bunlar iyi günler
Printable View
dolar euro bu kadar yüksekken hala ihracat rakamları düşüyor, maalesef derin bir açık açıldıkça açılıyor durumlar bayağı vahim. umarım çok hasar almadan atlatırız. daha bunlar iyi günler
dolar ın varili 100 dolar olunca göreceğim *** kıllarını
mazota 6 kuruş geliyor.
Allahtan kandilde petrol arayacakmışız. oh be. çok ucuzlıcak çok!
yersen.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 19 Şubat 2015'te aldığı tavan fiyatı kararı çerçevesince 3 Mart'tan itibaren il bazında uygulanacak kurşunsuz benzin türleri tavan fiyatlarını açıkladı. İstanbul'da kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4,45, Ankara'da 4,48, İzmir'de ise 4,47 lira olacak. Diğer illerde ise benzinin litre fiyatı 4,45 ile 4,63 lira arasında değişecek.
Alıntı..
Her secım oncesı oralarda aranır....
Halk sesini çıkartmadıkça koyarlarda koyarlar...
5,00 lı rakamları özledik be reis :D
Yetmez ama 5!..
5 kuruş neye geldi ben anlamadım ? Mazotu azönce 3.81'den aldım
Bu gece mazot 11 krş indirim benzin eli kulağında.
Brent varil 62 dolardan 54 dolara düştü, dolar 2,65 den 2,61 e düştü. Ama düşen yakit 11 kuruş. tesekkurler Türkiye Cumhuriyeti Anonim Şirketi çalışani epdk!
fiyatlar ne olursa olsun kolay kolay 4-5 arasındaki seyrini değiştirmeyecektir diye düşünüyorum. yine abartı rakamlar gelmediği müddetçede 5in çok yukarılarına çekmeyeceklerdir.
Pardon varili şuan 50 usd diyecektim
ben de bu akşam bi 20 lira aldım ama bu hafta fullemek lazım :)
11 kuruş indirim olunca hiçbiriniz yazmıyorsunuz :D
bugün 11 kuruş indirimli mazot dün gece haberimiz oldu
Dün öğle saatlerinde haber geldi taşıtmatik filo şantiye açık hesap vs. ne varsa sattık :)