10 Yıllık Periyodlar İçinde Son 30 yıllık Benzin Zamları
1983 - 138 tl 1993 - 8525 tl 6178%
1993 - 8525 tl 2003 - 1775 tl 20821%
2003 - 1775 tl 2013 - 4,75 tl 268%
Son on yılda yapılan benzin zamlarını beğenmeyenler hangi dönemdeki Benzin Zamlarını savunduklarını benim gibi hesap ile ortaya koymalarını rica ediyorum.
İii o zaman 2 tane yol yapıp milletin donuna kadar alsınlar.
Unutmayınki "Özgürlüğün baş düşmanı halinden memnun kölelerdir".
Bu ülkede senin gibi düşünenler oldukça millet hep köle olacak, tıpkı şu anda olduğu gibi.
Hiç düşündünmü diğer ülkelerde niçin insanlar daha mutlu, daha huzurlu ve istediklerine sahip olarak yaşıyorlar.
Çünkü insanlar köleliğe alışmamışlar, en ufak şeylerde sesleri çıkıyor.
İnsanlar senin dediğin gibi düşünürse bu ülke hiçbir zaman ileriye gitmez zaten.
Şimdi birde Suriye"ye girersek onuda desteklermisiniz merak ediyorum, yolu kullanıyorsun sonuçta cefasınıda çek.
Yolu kullandık diye düşman olmadığımız ülke kalmadı zaten.
1993 ile 2003 yılları arası hükümetler toplam % 20.821 oranında zam yapmış bunu savunuyorsan tebrik edrim.. Dile kolay Yüzde tam Yirmi Bin Sekiz Yüz Yirmi Bir kat zam yapmış..
Bak gene siyaset yapıyorsun bu konu Bemzin Zammı lütfen bu hesaplar içinde olalım..
Hükümetlerin yönetimi veya hizmetleri değil..
İnatla başka yerlere çekiyorsun. Ben bişey desteklediğimi mi söyledim. Vatandaşsan seçimle gelenlerin yönettiği bir ülkede yaşıyorsan, elin mahkum sefayı da süreceksin cefayı da çekeceksin diyorum. Ben de burada cefa çekiyorum iş bulamıyorum diyorum. eli yüzü düzgün 100biden aşağı araba yok diyorum. Adamın 600 dolara aldığı ikinci el aracı 20bin liradan aşağı alamıyorum diyorum. Ama Akkoyunlar demiyorum. Burada seninle o iyi bu kötü tartışması yapmıyorum. Sana kabul ettirmek istediğim tek düşünce insanlara hakaret etmenin yanlış olduğu.
Eğer benim bu konuyu anlamamı istiyorsanız lütfen Siyaset yapmadan Benzin Fiyatlandırması ne olmalı hesabını ortaya koymanızı rica ediyorum
Bu yorumu yapan kıt arkadaşım. Sen senelerdir 1 ve 2. köprüyü kullanmayıp yğzerek geçiyorsun boğazı. İstanbula uçakla gelmiyorsun 2 havalimanına moskova üstünden geçerken antalya uçağı paraşütle atlıyorsun. Duble hale dönmeden zaten var olan tek şeritli yoluda xaten kullabmıyordun demi. Yani allahtan bunlardan önceki hiçbirşeyden yararlanmamışsın
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yüksek Zammı savunarak saçmaladığının farkındamısın..
Son 10 yıılık zammı hayır diyorsun ondan önceki % 20.8821 zammı kabul ediyorsun..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)