sanırım bugünlerde makas atma yüzünden duyduğumuz ikinci büyük kaza. hala birşeylerden ders almamız gerektiğini görmeyenler var arkadaşa çok geçmiş olsun ölüm olmaması sevindirici
Printable View
sanırım bugünlerde makas atma yüzünden duyduğumuz ikinci büyük kaza. hala birşeylerden ders almamız gerektiğini görmeyenler var arkadaşa çok geçmiş olsun ölüm olmaması sevindirici
bu kazalardan hepimiz ders cıkaralım
Allah hepimizi korusun
Daha dün akşam makas atan bir aracın çarptığı arkadaşımızın cenaze namazı bilgisi.
bugün cenezesı var.
DÜN AKŞAM KAYBETTİĞİMİZ ARKADAŞIMIZ Tayfun Murtezaoğlu'nun CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINDA ERENKÖY BÖCEKLİ CAMİİNDEN KALKACAKTIR..
Valla hiç üzülmüyorum tepkim sertte gelebilir e5 te gazlayan adam gebersin gitsin ALLAH korusun bir gün gazlayıp bana patlarsa kafasına ben sıkarım zaten insanların hayatını tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yok çoluk çocuğuyla arabasında giden insanların ne suçu var arkadaş trafik cezası falan değil hapis cezası verilsin 90 la giden arabayı 120 ile geçiyorsun anladık trafik 90 la akarken 190 la makas atan adam var e5 te
Allah korumuş ama yanındakini ve çevredekileri!
xx
tanıdım bı arkdasım cem ısmı :( cok uzuldum
hala kafa almadı o adam oraya nasıl sıkıştı. ibretlik kaza. ikiside ölmemmiş öldürmyen rabim öldürmüyo demekki. kemerde yok ıkısındede. ben bakkala gıtsem takıyorum vallahi
geçmiş olsun..ölüm olmaması sevindirici..yanlız bu hızla devam edilirse hız sınırı 50 olur herkez rahatlar...parası olan çıkar gazlar..sonra kimse ağlamasın amk 300 lira radar cezasımı olur diye.
kodumun kameraları sinyal vermedenleri de görüş açısında yakalayıp geçirsin cezası..başka türlü adam olmayız!!!
Elde var hayat! Tek sevindirici tarafı bu,yaptıklarının tutulur bir yanı yok.Büyük geçmiş olsun..
en azından çevresindeki kimseye zarar vermemiş
En başda Allah yardımcısı olsun acil şifalar dilerim arkadaşa neticede oda bir ananın evladıdır..
bence en büyük zararı bu ramazan vakdi kaza yüzünden yolda bekliyenler görmüşdür.. E-5 kesin belli bir süre kapatılmışdır zaten E-5 in 10 dakka kapanması bile km lerce ve saatlerce çözülmeyen trafiğe neden oluyor... bu ramazan vakdide bence en büyük zararı dolaylı yoldanda olsa o insanlar çekiyordur aç susuz sıcağın altında saatlerce beklemek çok zordur bilirim sinirler gerilir asap falan kalmaz insanda..
Aracın da satılık ilanı varmış. Araç sahibinin adı da Nejdet.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24144646/detay
Geçenlerde bir konu açılmıştı emliyet radarları arttırıcak, e5 de hız sınırı 70 hepimiz sövüyoduk bende dahil olmak üzere ama bu kendini bilmez insanlar yüzünden radarda olsun, 70 hız sınırıda olsun daha da sıkı uygulamalar olsun bir can kurtulsa bile değer benim gözümde.
Sahibine cok gecmis olsun, olum kalim olmamasi sevindirici...
bundan boyle makas atmaz heralde bu arkadas. aklı basına gelmısdır umarım. hıc uzulmedım...
Makas atanı kamerada tespit et , trafikte makas = cana kast de trafikten men et 1 2 yıl olsun bitsin..
valla büyük geçmiş olsun ne kadar hatalı olsada sürücü allahtan kimsenin canına zarar vermemiş
Araç sahibine geçmiş olsun ölüm olmaması sevindirici..
Daha yeni mini kazasıyla sarsılmışken biraz daha dikkatli olalım lütfen..
Bahsi geçen mini kazasının linki nedir?
Aracı satalı 4 ay oldu kazayı yapan arkadasın adı Sedat durumu agırmıs duyduguma gore allah aılesıne ve sevdıklerıne sabır versın ... boyle seylerın olması uzucu gercekten
baskasından ılan acmıs olamaz mı ?
Tekrardan Allah acil şifalar versin şu mubarek aylarda allah inşallah yüzüne bakar..
Bagaja kadar geldiyse durumu baya kötüdür, gitmiş olduğum kazalarda bagajdan kim çıkartılsa çok fazla yasamadı .. Her zaman söylüyoruz, Allah bekleyenlerine sabır versin .. Akıllanmıyoruz ..
çok geçmiş olsun
umarım biran önce sağlığına kavuşur yakından takip ettiğim bir rs ti interneten olsun sahibindenden ilanı olsun çok üzücü bu haberi görmek keşke kemerleri takılı olsaymış lütfen sizde kemerlerinizi takın ve dikkatli olun bu haberleri bir daha görmeyelim tekrardan geçmiş olsun :(
Allah acil sifalar versin... Buradan soyluyoruz makas atmayalim tehlikeli falan diye de trafikte giderken o girilecek arayi gordugumuzde tutmamiz lazim kendimizi yoksa eminim ki bu kazayi yapan da gecen mini kazasinda vefat eden de defalarca yazmistir makas atmak tehlikelidir diye...
Allah acil sifa versin...dunde haramiderede punto arkamda makas atarken bariyerlere girdi 70 km hiz sniri war cezalar war sonra neden 70 km az deniyo
cok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin...
sürücünü son durumu ne oldu bilen var mı acaba ?
geçmiş olsun
Kendi adı ile de satılıkta araç
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3279814/detay#
Bu arada ölüm olmaması sevindirici
ölüm yoksa sıkıntı yok..Allah analarına babalarına bağışlamış .bir hayat dersi alındı bundan işte .büyük geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa ve yanındakine
O kazayı canlı canlı görünce 6 sene önce bizim de yaptığımız kaza bi an film şeridi gibi gözümden geçmedi. Ölüm olmaması sevindirici olabilir ama kalıcı sakatlık'ta olmasa bari :(
Bu benim ilk spor arabamdi. 1997 senesinde yani tam 16 sene once Papyon otopazarindan almistik babamla. Sahibi bi kadindi. Araba daha 9000km deydi ve surekli kapali garajda yatiyordu. Araba kadina cok hizli gelmis kadin daha sifir almis olmasina ragmen satiyordu. O zaman 3250TL ye almistik.
Eafy gostergeleri ben taktirmistim zamaninda. Araba cok sik motor kulagi koparirdi. Kac kere yolda kaldigimi bilirim.
Yazik olmus. Ilk spor arabami bu halde gorunce bi tuhaf oldum. Gecmis olsun.