Tahmin ettiğimden daha çok bisikletçi çıktı:) ramazandan sonra organizasyon yapalım arkadaşlar şöyle bir pazar günü sahil turu fena olmaz hani techturkey cycling meet vol.1 :))
Printable View
Tahmin ettiğimden daha çok bisikletçi çıktı:) ramazandan sonra organizasyon yapalım arkadaşlar şöyle bir pazar günü sahil turu fena olmaz hani techturkey cycling meet vol.1 :))
nefis olur öyle bir organizasyon :)
evin bodrumundan kilitli Trek 4900'ümü şerefsizin biri götürdükten sonra Mongoose Fireball 26 ile dirt jump sınıfına geçtim ancak diz sorunu yüzünden kullanamadım.Şimdi dizim iyi durumda ve hafta sonları boğazı vs turlamak için hafif max 600tl lik birşey bakıyorum hiç araziye vurulmayacak, bisiklet bakıyorum
tavsiyesi olan?
Çocukluktan beri bir cift kadrolu Bisan Roadstar sevdam vardi. 3 sene evvel aldim. 2 yaz her aksam araliksiz bindim. Taa ki bu yaza kadar. Askrdeyiz şimdi. :)
Ama dondugumde Sedona ya da Kron almayi dusunuyorum. Bisiklette ağırlık olayının ne denli onemli oldugunu anladim Bisan'a binince. :)
Aslinda gonlum Gazelle'lere de kaymiyor degil. Ince yol lastigi, camurluklari vs arti yon benim icin. Bisan'i da bu tip aksesuarlarindan oturu severim.
Sedona, Kron ya da Gazelle desem ne dersiniz? Tabi sehirici kullanilacak, mountain bike lastikli olmayacak vs.
Bu arada bisiklet candir. Hem geziyorsun hem spor yapiyorsun. :)
İzmir de bisiklet kullanmayı seven bir arkadaşımın takometresini görünce şok oldum. 2 senede 13670 km gitmiş. Araba sahibi olup bu kadar kullanmayanlar var yahu
Aynen doğukan abi, satınca arıyor insan binmesem de bir köşede kalsın :)
Edit: x11 in fotoğrafını buldum :D
http://t1307.hizliresim.com/1c/u/qsqtd.jpg
Kayseri büyükşehir belediyesi sagolsun KayBis diye bi sistem var pasonla alıp geziyorsun arabamda gaz yoksa ulaşımımı bunlarla saglıyorum :D
http://m1307.hizliresim.com/1c/u/qssnm.jpg
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Buda bir başlangıçtır.Güzel uygulama olmuş.Metroya binerkende güvenlikler hiç sorun çıkarmıyor.İçerde elinizde yürütün diyor o kadar.
2 akşamda bir 1 - 1,5 saat binerim
trek 3900D
Bende kron xc5oo kullanıyorum günlük işe gidip geliyorum trafik ve yakıt derdine son....
3 gündür var artık :)
Kron almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim ;) Sedona'yı bilemeyeceğim ikisini kıyaslamadım ama Kron'dan pişman kalmazsınız. İllaki disk fren olmasına gerek yok, kuru yolda zaten bi farkları da yok :) Araç taşıyıcı,matara,matara tutucu,ön-arka ışık,kilit,kask dün 250TL daha bayıldım ama aldığınız zevk herşeyi unutturuyo :D
Ankara'da hafta sonları Eymir, hafta içleri de çukurambar taraflarında olacağım. Yapılacak organizasyonlara elbette ki gelebilirim ;)
http://img853.imageshack.us/img853/2585/vb2v.jpg
http://img593.imageshack.us/img593/1803/fxdc.jpg
[QUOTE=serkanokan;6999961]3 gündür var artık :)
Kron almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim ;) Sedona'yı bilemeyeceğim ikisini kıyaslamadım ama Kron'dan pişman kalmazsınız. İllaki disk fren olmasına gerek yok, kuru yolda zaten bi farkları da yok :) Araç taşıyıcı,matara,matara tutucu,ön-arka ışık,kilit,kask dün 250TL daha bayıldım ama aldığınız zevk herşeyi unutturuyo :D
Ankara'da hafta sonları Eymir, hafta içleri de çukurambar taraflarında olacağım. Yapılacak organizasyonlara elbette ki gelebilirim ;)
Arkadaki LM mitsubishiyi hep Most'un orda görüyorum. Tanıdık mı?
Kronu nerden aldınız acep?
arkadaşlar uzunturlar yapmak isteyenler için facebook ve twitter da veloslow olarak aratabilirsiniz. Genelde yol ve şehir bisikletine binenler oluyoruz.
Onun haricinde dağ bisikletine hard core binmek isteyenler için Uludağ, İzmir ve Aydos, Büyükada turlarımız mevcut. Örnek iki video;
Freeride TR @İzmir - YouTube
FreerideTR İzmir - YouTube
Büyükada Raw - YouTube
Bazen haftaiçi de görüyorum.
Genellikle ptesi-çarşamba-cuma gidiyorum. Akşam 7 gibi giriyorum. 10 gibi çıkıyorum.
kimler var acaba üye?
Büyükada yada diğer offroad turları genelde downhilltr grubundan haberleşiyor facebook üzerinden. Açık gruptur üye olabilirsiniz.
Veloslow ise genelde 50-60km üzeri ortalama 25 tempo gidilen turlar oluyor. Kalabalık eğlenceli ama erken saatlerde başlıyor. O turlarıda dediğim gibi twitterda #veloslow @veloslow olarak yada facebookta veleslow etkinliği olarak takip edebilirsiniz.
Videolar direk kendi çekimimdir.
Havalar yavaş yavaş ısınıyo, konu hortlasın bisikletler yollara çıksın artık :)
Bursa'dan kimler var ?
arkadaşlar KRON 2014 XC750 HD marka bisiklet almayı düşünüyorum tasarımı cezbedici ama maşa konusunda çekincelerim var. kendi ürettiği KRON NEO maşasını kullanıyor. acaba sorun yaşar mıyım? yardımcı olur musunuz?
Bisiklet alma planları var evde, babamlar" biraz biriktir bizde ekler alırız güzel birşey, komşunun bisikletini bırak artık" diyorlar :D Bugüne kadar hep arazi tipi çelik kadrolu bisiklet kullandım, süratli gitmeyi seviyorum ve bulduğum tümseklerde rampalarda bisikleti zıplatırım (eşşek gibi kullanırım yani, arka bilyası dağılmamış bisikletim olmadı :D) Etraftaki inşaatlar bittiği için rampa kalmadı artık ve biraz uslandım ama günlük yaptığım 16 kilometrelik yolda 3-4 yerde zıplatıyorum yinede :) fiyat performans ürünü olarak ne önerebilirsiniz? Aklımda sedona 300 sport var ama ağırlığı ne kadar bilmiyorum. Boyum 1.73, kilom 66.
Aradıklarım:
*Parça bulunabilirliği (internetten vs. parçaları sipariş geçmek için, her bozulduğunda bisikletçiye para bayılmak istemiyorum)
*Jantlar 28" olmalı
*Yol bisikleti sonuçta, 20-30 km yol yapılacak. Hafif olmalı
*İki zıpladığımda ağzı yüzü birbirine girmesin, beni 8 km yolu geri yürümek zorunda bırakmasın :D
*Hafiflik ve kolaylık açısınddan v-fren
*Bisikleti dağda kullanmayacağım için süspansiyon olması şart değil (ortadakinden bahsediyorum, toprak yolda çok sarsmayacaksa ön maşada da amortisör olmayabilir)
*Vereceğim paranın hakkını versin. Bundan önce 2 bisikletim oldu, birini 2 sene kadar sürdüm, sonra 21 vites dağ bisikletine geçtim, 8-9 sene kadar kullandım.
*Bütçe 600-650 civarı, ama gerçekten parasını hakeden bir alet olursa 750-800'e doğru çıkabilirim sanıyorum.
kron xc1000 kullanıyorum bende gerçi artık fırsat bulamıyorum :( duro dj maşa hidrolik fren sistemi vs vs eskiden scott voltage yz0 ltd kulanıyodum sonra cesur kadro street jump topladım.
az çok bişeyler biliyorum bisiklet konusunda sorunu sorusu olana yardım etmek isterim
Ben sabahları Ankara Eymir'de dağ bisikleti sürüşü yapıyorum.
Şimdilik haftasonu çıkabiliyorum ama önümüzdeki haftadan itibaren haftaiçi sabahları da çıkacağım. Katılmak isteyen olursa memnun olurum..
parçalarını bulabilirsin kardeşim ama aşağı yukarı 2 bisiklet parası verirsin tek tek parçaları toplamaya kalkarsan
2012 scott aspect 10 kullaniyorum. Uzerinde yol lastigi var 40+ km yol yapiyorum.
Dün Şişli - Kilyos yaptım. Artık sürekli çıkmaya başlarım
bende h.sonu cannondale bad boy aldım florya-yeşilköy taraflarına pedallıyorum o istikamette kimse varsa katılabilirim
Bende de sedona v711 var 1.5 yildir yatiyor bu yaz kullanmayi dusunuyorum...
Demonte halde almanız size neredeyse hiç bir kazanç getirmeyecektir. Ayrıca montajını da yetkili bir yere yaptırmadığınz için herhangi bir arızada garantiden faydalanma imkanınız olmayacaktır.:rolleyes:
Dipnot: 5yıl Trek gibi bir markanın teknik servisliğini yaptım :D
Carraro mt 2000 bisiklet nasıldır bilen var mı?
Kızıma karne hediyesi olarak bisiklet aldık, üstteki modeli gördük beğendik ve onu da kendime babalar günü hediyesi olarak aldım :) netten baktım ama bu model bulamadım. Bilen duyan var mı?
Sedona 840 Pro kullanıyorum yaklaşık 2 aydır , gürpınar sinanoba güzergahı gidip geliyorum var mı oralardan tech den ?
İzmir'de uzun mesafe bana eşlik edebilecek arkadaşlar var mıdır :)