Carraro mt 2000 bisiklet nasıldır bilen var mı?
Kızıma karne hediyesi olarak bisiklet aldık, üstteki modeli gördük beğendik ve onu da kendime babalar günü hediyesi olarak aldım :) netten baktım ama bu model bulamadım. Bilen duyan var mı?
Printable View
Carraro mt 2000 bisiklet nasıldır bilen var mı?
Kızıma karne hediyesi olarak bisiklet aldık, üstteki modeli gördük beğendik ve onu da kendime babalar günü hediyesi olarak aldım :) netten baktım ama bu model bulamadım. Bilen duyan var mı?
Sedona 840 Pro kullanıyorum yaklaşık 2 aydır , gürpınar sinanoba güzergahı gidip geliyorum var mı oralardan tech den ?
İzmir'de uzun mesafe bana eşlik edebilecek arkadaşlar var mıdır :)
Bursada varsa bisiklet kullanan takilabiliriz
bende hafta içi akşam 8 gibi başlıyorum eymire. ankara yakınında orman yolu tadında bu kadar keyifli yer yok maalesef, yada ben bilmiyorum :)
bide geçen hafta hafta sonu gideyim dedim inanılmaz kalabalık oluyor. arabalara insanlara yol vermekten binesim gelmedi kayıkhaneye gelmeden geri döndüm. hafta sonu gidenler bide hafta içi gün batımında denesinler tavsiyem
Bende tam 1 yıldır, Carraro Force 500 kullanıyorum.İzmir'deki arkadaşlara eşlik edebilirim. Spor amaçlı değil de, daha çok gezmek için kullanıyorum. Bu yüzden bisiklette biraz hantalım :)
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın :) Samsun Atakum bisikletli üyelerimiz var mı ? Akşamları bisikletle turluyorum sahil yolunda.
Ben bisiklet alıcam ama karar veremedim. Salcano düşünüyorum ama tavsiye ettiğiniz bi model var mı ?
Antalyada kullanıcam yaklaşık 10km kadar (gitgel 20km ) yormucak cinsten, uzun ömürlü :)
Bütçe: 500 TL
kafamda şöle birşey var (tip olarak) :
http://www.salcano.com/images/urunle...-s24-1415d.jpg
Resim çok büyükmüş, edit te yok.
Not: boyum 1.90 :D
http://s53.radikal.ru/i139/1408/61/463d6f8279f0.jpg
Ev deniz,deniz ev için alalı bir hafta oldu. yakın arkadasımdan aldım.
daha evvel 150-200 tl lik bisiklet ile deniz ev ve deniz yaptımda beziyordum.KTm ile zevk aldım cidden. hafif seri bisiklet.
kron xc4000 kadroya kendi topladığım bi bisikletim var mavic slr jantlı xtr vites ve xt fren donanımlı, ağırlık olarak 10,5kg civarında lakin xc4000 kardo çok rijit değil azda olsa bi esneme var, yaza doğru 1100 gran civarında carbon bi kadroya geçmeyi planlıyorum...
bi arkadaşımla beraber genelde haftasonları bstancı maltepe sahil civarları takılıyoruz katılmak isteyen olursa haberimiz olsun...
bu arada elimde sıfır ambalajında son ve en üst seri ön arka xt göbekler ve diskler mevcut, proje değişikliği nedeniyle boşa çıktı uygun rakama vericez bilginiz olsun :)
Eskiden arkadaşımla, Soğanlık'tan sahil, sahilden Kartal - Dragos, E5'ten Cevizli Soğanlık hattını h.sonları baya bi sürdürmüştük.. :)
Dağıttı bisikleti, bi daha da toplamadı.. Tek başına da sarmıyo tabi..
Bi dönem de abimle (O zaman Transporter vardı) araca koyar bisikletleri, bir arkadaşımızı daha alır Küçükyalı sahilden Caddebostan yapar dönerdik..
İnsan özlemiyor değil hani :)
Connecting site...
arkadaşlar bu bisikler hakkında görüşü olanlar var mı ne kadar verilir
Decathlondaki B ile başlayan 300 tl civarında olan bisikletler var. Alasım var aslında spora gidip gelirken evle arası var biraz ve arabayı çıkarmak istemiyorum her seferinde. Dechatlondan alan varsa max 500 tl ye kadar ne alınabilir ?