Üniversitedeki askım geldi simdi aklıma, Arzum Onan'a benzerdi :)
Printable View
Üniversitedeki askım geldi simdi aklıma, Arzum Onan'a benzerdi :)
hayırlı olsunmu yoksa geçmiş olsunmu :hahaha:
lise gibiyi yok bende özledim..lisede bi din hocamız vardı allaahh :D
üniversiteyde yazıldık bakalım 2 senelik pc programcılığı aynı bölümüz senle bende ticaret meslek pc mezunuyum lise..valla ünide dersler hiç kolay değil girmeden önce kolay geçersin edersin dediler verdiler gazı kaldık böyle :D ilk dönem 4 2. dönem daha belli değil bayağı kaldığım ders var :D
ben kaldım matematikten :D
matematik zor yaw çalışana kolay hepsi aslında ama bana zor :D
valla ben hem öss ye girdim hemde direk geçiş yaptım liseden..yazdım maltepe üni. pc programcılı bölümünü öss puanım barajı geçiyodu sonuç belgesi geldi gittim yazıldım..
istedikleri şeyler derken ? diploma resim vs..:p
adamı hayatından bezdirdiniz yaw :D
valla benim de üniversite bitti,kep'i de attık bugün..
garip duygular içersindeyim..
hayırlı olsun bende 4 yıl ardından yenı bıtırdım sımdı ıse tek dusuncem pazar gunu öss'yı atlatıp guzel bı okula gırmek we gerı klan butun wakıtımı alacagım arabayla gecırmek:)
sıkma canını seneler çabuk geçer üni yıllarını özlersin sonra askerlik yıllarını bööle devam eder ..
ne güzel lise bitti ilk basamağa ayağı bastın şimdi gerisini tırmanmakta olay ama korkulucak bişi yok zaten hayat bu ya sen naparsan yap o istediği yere çeker adamı :D
sınavda başarılar arkadaşlar inşallah güzel bi netice alırsınız ;)
İnşallah Alp sağolasın :)
valla şimdi gel deseler koşa koşa giderim çok zorlanmıştım lisede ama güzeldi
hayat liseye benzemiyo valla çok kötü okulda sınav korkusu telaşı vardı şimdi ise alcak vercek fatura matura stresi var allah kolaylık versin