kaçıncı yüzyıla gelmişiz hala atatürke laf eden insanlar var yazıklar olsun diyorum gazi mustafa kemal paşa olmasaydı hiç olamıycaklardı düşünmeden konuşmak böyle bişidir işte ne Mutlu türküm diyene İzindeyiz atam..
kaçıncı yüzyıla gelmişiz hala atatürke laf eden insanlar var yazıklar olsun diyorum gazi mustafa kemal paşa olmasaydı hiç olamıycaklardı düşünmeden konuşmak böyle bişidir işte ne Mutlu türküm diyene İzindeyiz atam..
Al benden de okadar. Yukarıdaki yazılan yazıları nasıl okuyup yorumluyolar çok merak ediyorum. Okadar yazılmış ekstra bende yazmayacağım. Ziraz sayfalarca yazabilirm.
Beni en çok sinir eden şey akşam işten güçten gelip elinde kumanda tv karşısında yarı uykulu yandaş kanallara bakıp siyasi görüş bildiren, geçmişe tarihe *** atan insanlar.
Hayır ben boşunamı ayda 4-5 tarih kitabı okuyorum. Araştırıyorum sürekli. Sen kulaktan dolma bilginle gelip bana, hayır sen bilmiyorusun ben doğrusunu biliyorum diyorsun.
Bu kadir mısırlıoğlu,mustafa armağan vs gibi yazarların yarısı rant yüzünden yarısı kuyruk acısı yüzünden alternatif tarih yaratmaya çalışıyorlar. Bir çok mahlukta bunlara inanıyor. Çünkü adamların mesleği yazmak yani yazarlık. Kelime söz üslüp sanatını iyi kullanan insanlar yani. Bu da ikna ikna kabiliyeti yüksek oluyor. Millette "eveeeeettt, mantıklı baksana adam açıklamış."
Bide her iddialarını belgeleme olayları var. Belgesiz iddiamız yok probagandası. Halbuki belge dedikleri şey tarihte yazılmış bir kitaptan sayfalar.
Bunlardan 1 tanesi sapık bir doktorun yazdığı kitap. (Yurt dışına kaçtıktan sonra sırf Atatürk'ü karalamak için yazmıştır. Kitabı okuyan psikoanalizciler ruh sağlığının ileri derece bozuk olduğuna kanaat etmişlerdir.)
2. ise birilerinin üstad dediği Atatürk düşmanı kanı bozuğun yazdığı kitaplar. Yani elde 2 tane Atatürk düşmanın uydurma kitapları var kaynak ve bunu evirip çevirip yeni kitap belge kaynak diye millete yutturuyorlar.
Birde Atatürk kapı kapı gezip millete şapkamı taktırmış. Orada bulunan kraldan çok karalcıların acımasızlığı. İneğini sat şapka al. bunu dayatacak bir lider olduğuna gerçekten nasıl inanıyorlar anlamıyorum. Adam ülkeyi yoktan var etsin, sonra böyle ufak tefek şeylerle kıyım yapsın. Ne mantık ama.
Ulan ne çok apaçi varmış forumda yaa.
lan fikirlere saygı gösterim diyorum olmuyor yediremiyorum
sevmeyen saymayan nolursun anıtkabire bir gitsin ne kadar saygıdeger ve öenmli bır ınsan oldugunu hatırlar.
yemin ederim kendi kendime gülüyorum Atatürkün A harfi bukadarmı batar insanlara çıkıp demiyorlarda derdimiz budur şudur,ayırtta edemiyorlar beyin fakirleri,Peygamberle Atatürkü kıyaslama noktasında sıkışıp kalmış zavallılar,biri bitiyor biri başlıyor..
Atatürk'ü eleştiremezsin, Türkiye'deki anlamıyla. Eleştiri kötülemek, *** atmak olarak bilindiği için Evet Eleştirilemez. Tartışılabilir, Daha iyisi yapılabilirmiydi diye düşünülebilir, sorgulanabilir. Ama Onu yapmış o dinsiz denmez, peşin hüküm verilmez. Sonuç olarak o bir insan etten, kemikten. Topraktan yapılmış bir canlı, bir kul. Peygamber değil. yanlış veya doğru kararları her insanda vardır bunlar sogulanabilir. O zamanı dikkate alınarak konuşulunabilir. Ama cahil cahilde olmaz bu iş. Peşin hüküm veripte 1 yanlışta bütün doğruları götüremezsin, hele bu Atan'a Atam'a karşı yapılmaz Yaparsanda sağar birine dil dökersin. Bizim eleştirimiz işte bu yönde oluyor, sürekli *** atma, çamur atma. Ama niye anlatıyorum niye yazıyorum bilmiyorum, gine cümlemin başını okuyup geçiceksindir.
17 yaşındasın ve öyle güzel yazıyorsunki cidden tebrik ettim o yaşlarda diğer insanlar bunların farkında değil cidden tebrik ettim seni
yanlış anlama beni sakın yaşınla dalga geçmiyorum ama bi olgunluk olduğu doğru sende. senden daha büyük insanlar bunları daha idrak edememiş.
dünyanın delicesine sevdiği saydığı yazdığı kitabı çantasından ayırmadığı bir insanı galiba en son bu ülkedekiler kabul edecek malesef..
Şunu yazdıktan sonra benim hakkımda ne biliyorsunuzda beni Atatürk düşmanı ilan ettiniz yada benmi gerizekalıyım yukardaki yazıyı okuyup okuyup bişey anlamıyorum? Bugün bi sürü şakirt çıkıp "ama biz Atatürk'ü eleştirmiştik sadecede şöyle böyle yaptılar bize" bize deyip mağdur edebiyatı yapmasına izin veren insanlar, Atatürk'ün eleştirilmesine laf eden insanlar nasıl kendini atatürkçü olarak ilan eder onu anlamıyorum. Padişahçı vs Atatürkçü kavgası yapmaya devam edin siz bu şekilde devam ettikçe padişahçılardan farkınız kalıyormu?
bu gezi olayları aslında çok iyi olmadı...herkesin bi fikri var herkes bi marjinal artık....
"aaaamm(amerikan düşünme efekti), bence bu siyasi konjöktürde küçük boyutlu ezilmiş turboların emme manifoldu ile konjuge olarak yaptıkları başkaldırı ve ezilmiş katalitik konvertörlerde yarattığı hassasiyetler üzerine osmanlı hukumdarlığının halifeliği geri getirmesine müteakip yaptığı çalışmalar...sonra 3'den 2'ye bi aldım...hata ta taaaa!!!!"
sen ne diyon lan değişik???!
Bir yazıda ne yazdığınla birlikte o yazıyı nerede, ne zaman yazdığın da önemlidir. Böyle bir konuda, daha yeni "Atatürk benim atam değil" diyen biriyle tartışılırken gelip "Yani Atatürk eleştirilemez?Ok kib by :heyoo:" dersen kendini otomatikman öteki arkadaşın safına koyuyor oluyorsun. Yeni bir sohbet konusu açıp "Atatürk sizce eleştirilebilir mi?" deseydin kimse sana saldırmazdı.
Çok güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler..