Sonucta elektronik alet hepsi ayni olmuyor bendeki sikintili muhtemelen. 1 hafta daha idare edip dondugumde iade edecegim zaten . Muhtemelen samsung deneyecegim,
Printable View
3 haftadır kullanıyorum S4 real racing oynarım paso onunla beraber 1.5 gün gidiyor şarjı ıphoneden sonra cok değişik geldi görüntü kalitesi felan şarj olayıyla şaşırttı beni iphoneden sonra kablo mablo taşımıyorum yanımda :D
sabah %100 dü saat 2 suan %90 kaldı :D iphone olsa suan sarjdaydı telefon :D
iphone 5i verip s4 aldım telefonu verirken elim titredi resmen bir ay oluyo alalı çok memnunum çok kullanışlı kesinlikle iphone 5 den kaliteli cihaz şarj sıkıntısı hiç yok 5i kullanırken akşam üstü en geç saat 4 de şarjım bitiyodu samsung s4 de ise sabah şarjdan çıkardığım zaman gece 1-2 ye kadar rahat bi şekilde kullanılabililiyor
bi benmi direk audi s4 olarak algıladım :D
Şu konuya iPhone5 yazarken harcadığın kb ücreti ile eş değer fiyata S4 alabilme imkanın olduğu halde denemiyorsun kınıyorum seni :D
s3 veya s4 sahibiyseniz cebinizde, kıçınızda şarj aleti ile gezmezsiniz :) sabah evinizden çıkarken şarjdan çeker gece yarısı evinize gelince geri şarja takarsınız :D bu esnada iphone 2 tur şarj edilir :)
Aynı tufaya düştüm sonra ayıldım yazdım :D
Bende heyecan ile girdim samsung çıktı :)
Kardeşim bende tüm iPhone ları kullandım suan s3 kullanıyorum ve note 3 beklemedeyim. S4 iphone 5 ten her anlamda bence daha iyi.marka takıntın yoksa. Htc one ise harika bir cihaz ses sistemi malzeme kalitesi lakin pek yaygın değil me yazık ki. Üstüne yeni modeller çok çabuk geliyor htc de.
atma ziyaa şener şen baba - YouTube
Aynı telefonu kullanmasak diyeceğim ki vavv hakikatten müthiş oran.. Sabah mesai başlangıç saatin benimkiyle aynı. Ben en düşük çözünürlükte tüm ayarlar kapalı kullanıyorum benimki %100'ken şu anda %77. Üstelik sen sürekli real racing oynuyorum diosun sabah %100 şimdi %90 diyorsun. Ufak at ufak... Din kardeşiyiz. Mübarek günde ayıp :D
Son 2 aydır ip5 elle tutulmayacak derecede ısınıyor. Hoş elimde erisede iphone dan vazgeçmem. Sanırım bataryanın ömrü kısalınca bu tarz sorunlar yaratmaya başlıyor.
abi bence senin cihazında bi sıkıntı var. O kadar ısınması imkansız. Geçen biri denk geldi senin gibi ısınma problemiyle arkadaşın dükkana yaparken elinde arızalandı telefon anakart yandı yeni anakart aldı bidaha telefona. Sen bence bi servise gönder telefonu eğer garantisi varsa. Yoksa satmaya calıs bi sekilde sıkıntı cıkmasın sonra..
Bende iphone 4u sattiktan sonra telefon arastirmaya basladim s4u htc one bi de iphone5i inceledim ya sanki iphone hepsinden kaliteli gibi duruyor islemci ozelliklerini falan bilmiyorum ama arkadaslarim s4u cok ovmuslerdi ovuldugu kadar kaliteli bi cihaz degilmis bence her ne kadar cebimizde kabloyla gezsekte ios'a devam. :))
Arkadaşlar bu adam bizim 1500 +- bayıldığımız telefona bu adam 0,01 Cent karşılığında sahip olabiliyor ve hala burda KB harcıyor :D
s4 satışa sunuldugunda aldım 3 gün sonra ısınıyor diye geri gönderip iade ettim,
1 hafta sona dayanamadım yeniden aldım bütün gece şarjda durdu ısınmadı,
sabah kartımı ve hafıza kartını taktım 5 dakikalık görüşmede abartısız telefonla konuşulmayacak kadar ısınıyordu,
sonra google amcaya sordum, hafıza kartını sök öyle kullan diye yazan birisi vardı, denedim hemen kartı söküp kullandım ısınma işi sona erdi,
sonra kartı taktım ve biçimlendirdim, yine ısındı biraz daha araştırdım illa harici kart takılcaksa kaliteli birsey olması gerekiyormuş,
s3 ten sonra şarjı konusunda yolda bırakmayacak düzeyde, şarjını kendi cihazıyla yaparsananız daha uzun süre gidiyor, iphone hiç kullanmadım o nedenle kıyaslayamıyorum,
şuan gerçekten memnunum, tavsiye ederim, fiyatıda s3 göre çok uygun.
Arkadasım gecen aylarda s4 almıstı soyle bı kurcalıyayım dedım samsung gene samsung bana bıraz yavas geldı ıp 5 kullanıyorum memnunum :)
Amannn denemekte fayda var s4 alacam ıphone dursun evde memnun olmazsam satarım :)