bende audi s4 olarak aldgıladım ilk konuyu :)
arkadaşlar sizlere kısa bir bilgi vereyim, telefonlarınızı yan sanayi soketlerle ve araba şarj aletleriyle kesinlikle şarj etmeyin, bende iphone 4 vardı, 2 sene kadar kullandım, geçenlerde apple konusunda bilgili bir arkadaşa götürdüm, senin telefonun şarj olduğu yer bildiğin yanmış dedi, dolayısla telefonun içindeki anakartlara da zarar vermiş olabilir bir an önce elden çıkarmalısın dedi, bende samsung s4 alma niyetlenmiştim ki birçok donma sorunu olduğunu iphone'a göre daha yavaş olduğunu araştırmalarım neticesinde öğrendim, bunun üzerine iphone 5 aldım, gayet memnunum 1 hafta kadar oldu alalı, samsung tercih etmeme nedenlerimden biri de ele oranla biraz büyük oluşu, araba kullanırken falan tek el kullanmam mumkun değil o büyüklükte bir telefonu, şarj konusuna gelince samsung iphone'a oranla cok cok iyi bir batarya süresine sahip fakat app zenginliği, hız, kalite ve görünüm olarak iphone samsung karşısında bariz önde.. sonuç olarak iphone'un şarjı az gidiyor olabilir bunu da bir şekilde çözmek mümkün..