Bass Flute and Beatbox That's Cool - YouTube
bn yan flütü hep daha çok sevmişimdirtabi bu video biraz yan flütten öte
![]()
Bass Flute and Beatbox That's Cool - YouTube
bn yan flütü hep daha çok sevmişimdirtabi bu video biraz yan flütten öte
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
senin soru akşam yemekte rakı mı içsem şampanya mı gibi olmuş.. Baya bi müzik aletiyle haşir neşirim ud bağlama gitar davul klavye, keman derdimi anlatıcak kadarama klarnete cesaret edemedim hala.. Kolay değil yani.. Sol klarnet bence asıl klarnet ama ciddi para.. Senin yerinde olsam sibemol klarnet alırım bi tane ucuza.. önce kendimi denerim olucak ya da olmıycak anlar ona göre sol klarnete geçiş yaparım..
Çok yakın bir arkadaşım senin gibi heveslenip klarnet almıştı evet harika bir şey çaldıktan sonra yalnız inanılmaz zor bir müzik aleti öncelikle mutlaka bir yerde deneyin çalmayı üflemesi oldukça zor bir alet ama çalmayı başardıktan sonra harika bir keyif![]()
1 yıl önce bende klarnete başlamak istemiştim Sol Klarnet aldık kursa gittim ama beceremedim. Gerçekten çok zor bir alet
tartışmasız klarnet diyorum![]()
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
mesajları okuduğum kadarıyla zahmetli bir işe benziyor. ama benim de aklımdan Klarnet geçiyor. Kolay gelsin...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Müzik okuyup bitirmiş biri olarak klarnet diyorum![]()
Klarnet yan flutten daha pahalıdır. Ben amati kullanıyorum tavsiye ederim. Kurs olarak da serkan çağrı müzik okulu notist'i tavsiye ederim.
yan flütle ne yapabilirim diosan jethro tull in bi kaç parçasını dinle.
Saksofon ciddi ciğer ister ama acaip gaza getirir çalarken.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)