Benim multijet vijyooo yapiyo normalmidir?
Printable View
Arkadan bir daha 2 3 sefer vurup doyuruyorsa sıkıntı yok :) ondan sonra çipi çipi şak şak kıs kıs kıs diye gidiyorsa hiç sıkıntı yoktur sanırım abim :)
bır fio kullanıcısı degılım ama keske almadan bı arastırmasını yapsaydınız parca yakıt v.s
ama arkadaslarında soyledıgı gıbı bır terslık var ,gecmıs olsun
yol bilgisayarı verileri yanıltıcı olabiliyor normal yol şartlarındada 9 litrelik bir tuketim mevcutmu?
Benden cok yakiyosun yahu aracim 1.9 tdi. Ayrica 22 km/h ortalama hiz ise bayagi bir trafikte kullaniyorsunuz demekki.eger o trafikte seri kalkis ve sert duruslar yapiyorsaniz normal olabilir.bende oyle yapsam 10 lt gecebilirim cunku
eğer arabada sorun yoksa kullanım tarzınızı değiştirin yakıt düşer, 75 liğinede 95 liğinede bindim halen biniyorum 6 küsürleri geçmiyor 75 lik diğeri 5,5 lara kadar düşüyor şehir içi sizde sorun olabilir
Şehirdışı sakin ama inişli çıkışlı yollarda 5.3 litre civarında yaktı, yarısında arkadaş kullandığı için ortalama arttı ama ben rahatlıkla 5 litreye düşürebilirdim. Fiorino 75hp lik, 3 kişiydik ve kamp malzemeleri vs vardı yük olarak. Düz yolda 90 km yi geçirmedim.
Ama arkadaşın kendi kullanışıyla şehiriçi 8-9 litrelerde geziyor yakıtı, hızlı değil ama biraz tutarsız kullanır.