infazı olan lar dusunsun bunu sız dusunmeyın ıyı halden 1,8 aya duser 5 sene suc ıslememe cezası alırısnız olur bıter ....
infazı olan lar dusunsun bunu sız dusunmeyın ıyı halden 1,8 aya duser 5 sene suc ıslememe cezası alırısnız olur bıter ....
Burası Türkiye olur,yaparlar
Demekki napıyomuşuz gaza daha fazla yükleniyomuşuz gerçekten bu insanlar napıcak yaa hırsız,katil,dolandırıcı kol gezsin hiç bişey yapmasınlar bize gelincede o yasak bu yasak şart koysunlar gerçekten kafayı yedirtiler artık tamam alkolü,yağ akıtanı anladımda gece 2 de 3 te boş yolda eglenenin günahı ne ?
Aslında doğru bir karar ama önce insanların doya doya yarış yapabilecekleri yerlerin hemen hemen her şehirde en az 1 ya da 2 tane olması lazım (istanbul park, körfez pisti vs.)
+ Bunların gelişigüzel değil profesyonel bir şekilde işletilmesi lazım.
+ Halkın her kesimi düşünülüp mali kısmının her bütçeye uyması sağlanmalı.
Aksi takdirde bu cezalarla bu yasalarla da bunun önüne geçileceğini hiç sanmıyorum.
Facebook ta not olarak düştüm insanlar bilgilensin.Artık sağdan sağdan gidicez yapcak birşey yok
sanki birşey değişecek.. Önceden de polis gördüğüm(z)de yavaşlar trafikte sıradan kişiyi oynardım bundan sonra da...
bu sefer iş biraz ciddiye bindi ama istisnasız savcılık diyor.şahsen ben cesaret edemem hiç bir yerde
boş yolda gazlayana çok karışmazlar herhaldeki zaten her şehir merkezinde veya ona yakın çevrede hız kameraları mevcut. her köşe başında trafikte yanlayan zıplayan, şehir içinde kapışanlara daha çok uygularlar sanırım.
şu uzunları yakıp seyredenlerin götüne yapışıp uzunla seyrederken hapsede atmazlar herhalde![]()
sol şeritte 60-70 le giden sol şerit müptelalarınada, uzunları yakıp otoyolda seyredenlerede, en önemliside emniyet şeridini kullananlarada yaptırım gelir umarım.
TR - B13
O zaman tüm şehirlere pist yapsınlar en az istanbul park gibi olsun , 7/24 açık olsun girip oralarda gazlayalım, gece çevre yolunda bomboş yolda 2 araç gazlasak o zamanda içeri gireriz, ya pist yapılcak yada tek araba gazlıcaz, yada kaçmaya dvm![]()
ilk sefer yakalandığınız vakit hapis cezası almanız mümkün değil. Ancak benzer bir suçtan hükümlü olanlar için ciddi bir hapis tehlikesi var.
Bu konuda savcılık makamı ile polisin ciddi derecede takdir yetkisi var; ilgili kanun maddesindeki "tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi" ibaresi ucu açık bir kavram. Roll yapana ve hatta sokak çıkışı yanlayana dahi bu madde işletilebilir.
Sonuç olarak; yakalandığınızda ne derece atar gider yaparsanız işin boyutu da o kadar ciddileşecek gibi görülüyor![]()
Kesinlikle öyle abi gece e5 te radarlar çalışmıyor mu neden böyle anlamadım
3 defa trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanmaktan ceza geldi abi fahri trafik müfettişi plakaya yazmış ki hep aynı yerde çekmeköyde ama ne hikmetse o yolda da ben hiç öyle sürmem yani şimdi ne olur bu durumda?
Bastık gittik yakalayamadı napıcak akşam evemi gelicekler her makas atanı akşam evden alıcaklarsa hırsızı uğursuzu yakalıycak polis kalmaz memlekette
Önemli olan yakalandığın vakit durumu savcılık makamına kadar gitmesinin önüne geçebeilmek buna dikkat etmek lazım.
Sadece kabahatler kanunu gereğince ceza kesilmiş ise yargı kararı olmadığı için tekerrür olduğu söylenemez.
Yukarıda bahsettiğim tekerrür hali; Türk Ceza Kanununun 179 ve 180. maddelerini ihlal ettiği gerekçesiyle ceza mahkemelerinde yargılanıp hüküm alanlar içindir.
her makas atanı almazlar zaten 5-10 tanınan mimli kişiyi alsalar zaten bu tür forum yerlerinde sosyal medyada hızla yayılır sonra bakın bakalım makas atan falan kalıyormu..
"tankerin deposundan yola yağ dökülerek trafiği tehlikeye sokan sürücüler" ben yasanın şu kısmına bayıldım bu kimin aklına geldiyse ve yasaya dahil ettiyse allah bin kere ondan razı olsun.. bir arkadaşımızı bundan kaybettik bodrum yolunda yıllar önce bir arkadaşımızda 3 ay yatağa bağlı kaldı allahdan durumu şimdi çok iyi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
gecen böyle bir haber vardı
Spor otomobil ortalığı birbirine katt
Bende telaşlandım abi sen öyle diyince bir an . Peki şunu merak ediyorum adamın ismi de belli osman müftüoğlu şimdi bu kişi bana 3 kere aynı noktada ceza yazmış ne foto nede belgeleyebilecek bir şey var daha da iyisi ben kendimi adım gibi biliyorum nevzat demirin önünde makas atmadığımı asfaltı kaymak gibi bir dip gazda çıkarır yoldan yani buna itiraz edip iptal ettirme şansımız mevcut mudur yada prosedürü nedir abi bilgin var mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)