Vakıfbank'ta büyük ihtimal vardır...
Printable View
Vakıfbank'ta büyük ihtimal vardır...
Ptt'den almayında nerden alırsanız alın, 30tl yükleme şartı falan koşuyorlar. Cam değiştirdim içinde 60 tl olan hgs gitti, tekrar aldım sırf 60tl yanmasın diye aktardı fakat yeni aldığıma önce 30 tl yükleme yaptırdı falan direk soyguncular. Kredi kartı kullandığınız bankadan alın mümkünse.(Halkbank, Vakıfbank falan hepsinde var)
bankasyayada bir bakın onlarda genelde oluyor.Çalıştığınız tanıdık banka varsa ayrılan hgs ler oluyor onlardan ayarlayabiliyorlar.Bankadan almak büyük rahatlık.Verdikleri süre 1 hafta bu arada.tanıdık galeriden araç almıştık kaçak geçtik aldığımız gün ama satışı alamamıştık 1 hafta boyunca cezayı yedik ordan biliyorum :)
7 Gün içinde almazsanız cezalı konuma düşüyorsunuz bizede aynısı olmuştu..
Bence bşka şehirde arkadaşınız felan varsa yada burdan herhangi birimize bilgileri vererekte rica özerine PTT'den belki alabiliriz durumu anlatarak.
En azından ceza işlemi uygulanmasın sonra kargo ilet etiket elinize ulaşır
Ptt değil ruhsatsız hgs etiketi vermeyi bırakın, ruhsat ile gitseniz bile ruhsat sahibi değilseniz etiket vermiyor. İllaha ruhsat sahibi gelip alacakmış etiketi.
Otobanda geri gerimi gittiniz nasıl oldu o ? Gişeden geçtikten sonra her sapakta tekrardan gişe var ve parayı ordan alıyor. Otobana girerken geçtiğiniz gişeden, yolda başa bir gişeye girmeden geçmeniz imkansız. En azından İstanbulda ama mantık aynı oldugu için Ankaradada öyledir.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Garantinin internet bankacılığı ile satın aldım şimdi halloldu :)
Başkaları içinde bilgi olsun,
Shell tükiyenin kendi sahibi olduğu tüm bayilerinde mevcut
İş bankası şubelerinin çoğunda var,alabilirsiniz.
bende akbank ınternet subesınden aldım ztn 1 gune aktıf olup yukleme yapılıyor etıketın gelmese bıle ceza yemezsın