Printable View
Ramadan effects volume x : Kafalar chomolokko :D
Alıntı: s2k Nickli Üyeden Alıntı Gişelerle mi gişelersiz mi ? Her drag 5tl ödiyceksek köşeyi dönersin amk :D:D:D Ciddi alıcıysan GET ilanı açarız Hacı sen gişeli de alırsın gişesiz de alırsın :) koymaz sana :D:D:D
Alıntı: Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Hacı sen gişeli de alırsın gişesiz de alırsın :) koymaz sana :D:D:D 2 etti :D:D:D
Alıntı: s2k Nickli Üyeden Alıntı 2 etti :D:D:D Çok sıkıldım pampa bildiğin gibi değil :D
Ramazanda sitenin tadı bir başka güzel :D
Alıntı: Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Hacı sen gişeli de alırsın gişesiz de alırsın :) koymaz sana :D:D:D Hattrick bekliyorum gun icinde :D
Alıntı: Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Çok sıkıldım pampa bildiğin gibi değil :D Belli belli :D:D:D
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Hattrick bekliyorum gun icinde :D Hacı onu da sana koyarız, dükkanı kaparız :heyoo: :D
Alıntı: Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Hacı onu da sana koyarız, dükkanı kaparız :heyoo: :D 3dakikan var mesai bitiyo :D
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı 3dakikan var mesai bitiyo :D Yok la, bizimki 6'da bitiyo ama ben prensip olarak 17:30'dan sonra çalışmıyorum :D
Alıntı: Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Yok la, bizimki 6'da bitiyo ama ben prensip olarak 17:30'dan sonra çalışmıyorum :D Benim bitti saat 17: otuz time to havuz :D
Evren abi son yılın patlamasını yaptı resmen:) Alıntı: Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Hacı onu da sana koyarız, dükkanı kaparız :heyoo: :D Demek nedektir allah aşkına yaa:D
Alıntı: MKT Nickli Üyeden Alıntı Evren abi son yılın patlamasını yaptı resmen:) Demek nedektir allah aşkına yaa:D arıyourm bakmıyorsun telefona sevgılı oglum :D
Alıntı: elpadre Nickli Üyeden Alıntı arıyourm bakmıyorsun telefona sevgılı oglum :D sen başkasını aramışındır Şakir.Yada oruç başına vurdu halilüsyon görüyon.Element uydurma
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Benim bitti saat 17: otuz time to havuz :D Ulan milletin işine bak bide bize bak :D:D:D
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Benim bitti saat 17: otuz time to havuz :D Koray abi sizin havuz beleşmi?
Alıntı: elpadre Nickli Üyeden Alıntı arıyourm bakmıyorsun telefona sevgılı oglum :D puhahahhha... :D Alıntı: MKT Nickli Üyeden Alıntı sen başkasını aramışındır Şakir.Yada oruç başına vurdu halilüsyon görüyon.Element uydurma heryerde takipte seni ahahhhhha... :D önünde eğilme sakınn :hahaha::D:D:D
Alıntı: MKT Nickli Üyeden Alıntı sen başkasını aramışındır Şakir.Yada oruç başına vurdu halilüsyon görüyon.Element uydurma yok oglum %15 kullanıyurm su an beyının :D Alıntı: dc_crx Nickli Üyeden Alıntı puhahahhha... :D heryerde takipte seni ahahhhhha... :D önünde eğilme sakınn :hahaha::D:D:D aydatını ode oglumu evlendırıcem :D
Alıntı: s2k Nickli Üyeden Alıntı Ulan milletin işine bak bide bize bak :D:D:D senin mesai gece değil miydi la :D