User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: köpek konusunda yardimm

onuralkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

köpek konusunda yardimm

Merhba arkadaslar bi konuda bilgisi olan arkadaslar yardim ederlerse sevinirim. Kopek secimi olarak sahibine en cok duskun olan kopek hangisidir hemde kormaci olarak alanini korumasi acisindan dogo argentina rotweilar olabilirmi yoksa baska tur ne orenirirsiniz

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kangal en iyisidir bana göre sahibini canı pahasına savunur etrafı korur.. Pitbull falan aç kalınca seni yer ben sevmiyorum oyle hayvanları..

kadirdaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl bi yerde beslemen önemli arazi tarzıysa kangal

fakat şehir ortamında rot
    07 HONDA CR-V 2.2i CTDi

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kangal en iyisidir bana göre sahibini canı pahasına savunur etrafı korur.. Pitbull falan aç kalınca seni yer ben sevmiyorum oyle hayvanları..

Sahibi oldun da bilerek mi yazdin yoksa sadece gazeteden duyduklarinla mi?Ona gore sayfalarca cevap verecegim veya smiley koyup gececegim ama kisacasi en az 10-15 pitbull tanirim sahipleriyle beraber hepsinin uzuvlari yerinde hatta korkmazsan sana bu ulkedeki en irilerinden birini sevdirip oyunlar oynamanizi saglayabilirm korkunu yenmen acisindan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onuralkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhba arkadaslar bi konuda bilgisi olan arkadaslar yardim ederlerse sevinirim. Kopek secimi olarak sahibine en cok duskun olan kopek hangisidir hemde kormaci olarak alanini korumasi acisindan dogo argentina rotweilar olabilirmi yoksa baska tur ne orenirirsiniz

Onur arkadasim her kopek aslinda sahibine duskundur yeterki aradaki iliski dogru kurulsun.Bunu cinse indirgemek yanlis olur yeri gelir bi bull terrier sahibine cok bagli olur yeri gelir bir golden sahibini hic iplemez.Sen tam olarak nasil bir ortamda(ev bahce is yeri vs) ne kadar tecrube ile tam olarak ne amacli almak istiyorsun biraz daha acarmisin?

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaçtane pitbull besledin yada yakın çevrende aklı başında kişiler besledide bu yorumu yapıyorsun
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni sehire tasindim is icin otel isletiyorum yalniz oldugum icin hem dost hem koruma amacli otelin bahcesi falan var bahce dedigimde boyle yan tarafi var genis wala bilgi verirseniz sevinirim kararsiz kaldim sehrin ici ewet

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim köpek bakımı hakkında en ufak bi bilgim yok ama rott lar çok tatlı oluyorlar ya.. bizim maltepede bi petshop bikac aylık yavruları 7.500 euro ya satıyor.. annesi babası dünya şampiyonuymuşmuş.. biran kendime sormadım değil üstüne bi miktar ekleyip E36 mı rott mu diye şakamaka dünya tatlısı bi tür bence karizmaysa karizma hele ***** sözlüklerdeki rott yorumları efsane
    ig: erayender

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sen pitbulldanda tehlikelisin be kardeşim bu yorumla , sen kaçtane besledinde neyini gördünde hayvanı kötülüyorsun ..çok daha fazlasını yazrdım ama değmez ve kesinlikle yazmışlardırda..( ama keşke seni yese birtanesi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni sehire tasindim is icin otel isletiyorum yalniz oldugum icin hem dost hem koruma amacli otelin bahcesi falan var bahce dedigimde boyle yan tarafi var genis wala bilgi verirseniz sevinirim kararsiz kaldim sehrin ici ewet

O zaman kisaca soyle soyleyeyim rot doberman gibi ozellikle alan koruma uzerine gelismis kopekleri otel bahcesinde besleminizi tavsiye etmem cunku yabancilara karsi asiri supheci ve sert olurlar ayni zamanda oldukca atik ve hizli dusunen hayvanlar istenmeyen sorunlar yasamaniz muhtemel.Onlar yerine yine daha orta karar korumaci olan ayni zamanda goruntusu ile onlardan daha caydirici olabilecek dogo argentino sizin amaciniza daha uygun.Tabi bir cok cins daha eklenebilir bunlara ama anladigim kadariyla amac hem dost hem koruma yapsin seklinde.Yalniz dogolar doberman ve rota gore daha az komut anlar ve dinler bunuda goz onune alin.Antalyada olmasaniz size alman kurdunu tavsiye ederim ama cok fazla sicaga gelmez onlarda tuylerinden dolayi.Gerci daha iyi yazin daha mayisik olur kisinda uygun olur disarida kalmaya bide isin iklim tarafi var.Anlayacaginiz bircok degiskene gore karar vermeniz lazim.The K da umarim konuyu gorurse oldukca faydali bilgiler sunacaktir size.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim köpek bakımı hakkında en ufak bi bilgim yok ama rott lar çok tatlı oluyorlar ya.. bizim maltepede bi petshop bikac aylık yavruları 7.500 euro ya satıyor.. annesi babası dünya şampiyonuymuşmuş.. biran kendime sormadım değil üstüne bi miktar ekleyip E36 mı rott mu diye şakamaka dünya tatlısı bi tür bence karizmaysa karizma hele ***** sözlüklerdeki rott yorumları efsane

7500 euro mu hangi dunyada sampiyonmus neye gore kime gore o paraya size bir disi bir erkek damizlik secereli Turkiye de cok meshur reklamda bile oynamis rot bulurum hemde artan paraylada e36 olmasada e30 alirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten tesekkur ederim yardimin icin yeri musteri bahceyi gormuyor yani yazin musteriyi gorme olasiligi olmaz kisin da fazla musteri olmaz ben dogo laf dinlememsi kotu oldu simdi dediginiz arkadas insallah gorur insallah

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunuzu bölüyorum kusuruma bakmayin ancak bu konuda tecrubleri abilerimizi bulmuşken bende bir soru sormak istiyorum; kiz arkadasim çok istiyor Boo denen sevimli köpekleri ama
    Fiyatlari uçuk ne dersiniz bu köpekler hakkinda fikirleriniz nelerdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten tesekkur ederim yardimin icin yeri musteri bahceyi gormuyor yani yazin musteriyi gorme olasiligi olmaz kisin da fazla musteri olmaz ben dogo laf dinlememsi kotu oldu simdi dediginiz arkadas insallah gorur insallah

Yanlis anlama olmus dogo dinlemez degil egerki hiyerarsiyi saglam kurarsan ve iyi egitirsen dinler ben otel deyince surekli musteri ile burun buruna gelebilecek bir noktada olur ve komut vermen gerekebilir diye dedim yoksa cok iyi bir cins ozelliklede cok kuvvetli ve atletiktir ayni zamandada ozguveni yuksek oldugu icin iyi egitimle huy suy olarak cok dengeli olur.Ama musteri ile burun buruna gelmez diyorsan ***** cins benim her zaman tek tercihim olur baskada cinse elimi surmem asla..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki besledim ki söylüyorum.. Kim ne smileyi koyuyor onu anlamadım da neyse kısaca özetliyim .. Bir arkadaşımın pitbullundan özenerek almıştım onunkisi gayet uysal bir hayvandı.. Neyse hayvanı yavruyken aldım yaklaşık 9-10 aylıkken yazlığa götürdüm ve 2 günlüğüne yazlığın dışına çıkmam gerekiyordu hayvana mamasını tepeleme belki 10 günlük su ve mama bıraktım bahçeye 2 tane de civciv demiyim de artık civciv - tavuk arası yaratığımız vardı. 2 gün sonra döndüğümüzde mamasına dokunmamış iki tavuğuda paramparca yapmış buldum. Tabi bununla sınırlı kalmadı faliyetleri kedi köpek ne bulursa saldırır oldu hayvan bir anda huyu tamamen değişti. Ki hayvan büyürken kesinlikle dayakla vs eğitmedim ki ondan önce husky ve kangal da besledim. Sürekli sevgiyle büyümüş hayvan bu hale geldi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman sadiklik sahibini kiskanan koruyan dogo mu yapioruz kardesim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen pitbulldanda tehlikelisin be kardeşim bu yorumla , sen kaçtane besledinde neyini gördünde hayvanı kötülüyorsun ..çok daha fazlasını yazrdım ama değmez ve kesinlikle yazmışlardırda..( ama keşke seni yese birtanesi )
    Beni niye yesin seni yesin allah allah ne yazacakmışsın ortada olmayan köpeğe merak ettim Sana cevap vermeye değmez de bak yazıyorum ben yine .. Birisine cevap vermeden önce cevabı verdiğiniz kişiyi tanımıyorsanız daha temkinli cevaplar verin lütfen herkes sizin gibi bir uslubu kaldırmaz haberiniz olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunuzu bölüyorum kusuruma bakmayin ancak bu konuda tecrubleri abilerimizi bulmuşken bende bir soru sormak istiyorum; kiz arkadasim çok istiyor Boo denen sevimli köpekleri ama
    Fiyatlari uçuk ne dersiniz bu köpekler hakkinda fikirleriniz nelerdir

Boo dedigin sanirim Pomeranian cinsi.Acikcasi ben daha ziyade hardcore kopeklerle ilgilendigim icin ne desem yalan olur illaki bilenler yazar ama oyuncak gibi birsey al oyna yanlislikla ustune oturup basmadigin surece iyi bir arkadas en azindan bakmasi cok kolay olur,biraz kucakta gezip ilgi cekmesi istenen cinslerden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibi oldun da bilerek mi yazdin yoksa sadece gazeteden duyduklarinla mi?Ona gore sayfalarca cevap verecegim veya smiley koyup gececegim ama kisacasi en az 10-15 pitbull tanirim sahipleriyle beraber hepsinin uzuvlari yerinde hatta korkmazsan sana bu ulkedeki en irilerinden birini sevdirip oyunlar oynamanizi saglayabilirm korkunu yenmen acisindan
    Korkmam hocam ben besledim biliyorum korku falan yok ortada sadece bakın bana göre diyorum pitbull-bullterrier - dogo gibi hayvanların huyları kangal vs gibi köpeklere göre daha kapalı kutu..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)