rottweiler sahıbıne en baglı kopeklerden biridir bakımı bıraz zordur ama![]()
Boo diye biliyorum abi işte google a yazinca çikan köpekler ancak o şekle gelebilmesi için özel bir saç kesimi teknigi mi ne varmis yani çok özen isteyen kopekler gibi duruyor tabi hiç sahibi olan biriyle görüşme şansim olmadi ama baktikça icim gidiyor duracel reklamindakiler gibi![]()
Sakin ol smiley koyarim derken dediklerin yanlis geldi o yuzden dedim gerilim yaratmak icin degil..Beslemissen o zaman soyle soyleyeyim seninki biraz sanssizlik birazda o tur bir hayvan hakkinda tecrubesizligine gelmis.O dedigin civciv tavuk karisimi hayvan olayi senin onlari tam ergenlik cagindaki pitbull la yalniz birakmandan dolayi olmus cunku pitbull hayvan sevmez ve biraktim dedigin yaslar tam kendine ozguveninin geldigi kisiligini bulmaya calistigi zamanlar.Zaten ergenlik caginda bir kopegi sahipsiz birakmak dogru degil ozellikle de yabanci hayvanlarla.O cinslerin kapali kutu olma sebebine gelince gecmisten gelen genleri dovus odakli mi yoksa show amaclimi onu iyi bilmen gerekiyordu sen petshoptan alsanda gecmisinde dovusen bickin bir atasi varsa icinde o duyguyu icgudusel olarak besler.Uzun uzun anlatirim ama bosa konusuruz zaten anladigim kadariyla artik seninle degil bahsettigin hayvan.
Anlaştık ozaman şimdiBen kendi tecrübemi paylaştım sadece.. Evet benimle değil artık verdiğim kişinin adı Çağrı belki bilirsiniz hayvanı dövüştürmeye başlamış Xanax ismide aminoasitle çiğ etle beslemiş hergün koşu bandında koşturmuş ben verdikten 1 sene sonra gördüm tekrardan çok iğrenç bir hayvana dönüşmüş..
sahibine bağlı olarak cooker lar sahiplerinin gözünün içine bakar. hem bağlı olsun hem korusun derseniz şehir ortamında alman kurdu derim.
tecrübeyle sabittir.
Bu arada arkadaşlar akita almayı düşünüyorum besleyen tanıdığımda yok bilginiz veya tecrübeniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Arkadaşımda vardı eğitimli bir pitbulll , duruşuyla adamı korkutuyorKangal ona göre sevimli
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Abi elime 2 adet yavru pitbull geçti ailesi dövüşcü yavrular doğunca hepsini öldümeye başlıyor 2 tanesi yaralı olarak kalıyor 2-3 gün besledim sonra barınağa bıraktım kim aldıysa iyi dua edicektir çok sağlamdı ailesiEğer biraz fırsatım olsaydı o ölene kadar bakardım yavru iken büyütmek ayrı oluyor imkanlar nedeniyle üzülerek bıraktım
![]()
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Tecruben biraz aci olmus ama bunu genellememelisin cunku basta soyledigin cok yanlisti ya da tecruben seni oyle dusunmeye zorladi ama isin asli oyle degil.Ben dovuslere son derece karsiyim kesinlikle hic adil bulmuyorum hayvanlara yapilan o zulumu tercihen sahiplerinin ringe cikip dovusmesini izlemeyi isterim,bahsettigin kisiyi tanimadigim icin ayrica memnunum aslina bakarsan..Evet barf denen cig et ve sakatatla besleme yontemi var hayvana saf protein ve cig et tadini ogretip vahsilestirmek icin.Gordugunde zaten yara bere icindedir hayvan gormeseydin daha iyiymis aslinda.
Al sana sibirya kurdu gorunumlu bir pitbull dahaegerki cok sert olmasini istemiyorsan bakacagin cinsin uzak durman gerekenlerde ilk 5 i ceker.japonlarin dunyaya sundugu son derece vahsi bir cins asil amaci dovustur tosa inu cinsiyle beraber japonyada turnuvalar duzenlenen son derece vahsi organizasyonlara alet olan hayvancagizlar aslinda,turnuvalarin icerigine deginmeyecegim hic...Bide bully cutta sormani bekliyorum senden sirayla gidiyoruz
![]()
![]()
sadıklık ve sahibini koruma konusu biraz da köpekle sahibinin kurduğu ilişkiye baplıdır.
hemen her köpek iç güdüsel olarak sahibini benimser, korumacı tavır takınır ancak bir tanesi gözle görülür şekilde diğerlerinden üstündür bu konuda;
Alman Çoban Köpeği namı diğer Alman kurdu![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Bully kutta yakın bir arkadaşımda var sahibi dışında kimse okşamamıştır şu ana kadar lanet bir hayvan oAkitayı biraz araştırdım iki tipi varmış japon ve amerikan versiyonu amerikan olanı daha uysal ve sevecenmiş bu gri-beyaz renkli olanlar.. Teşekkür ederim bu arada bilgiler için
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)