Denizlininde bi farkı yok.. Gözündeki güneş gözlükleriyle stock araca bakıp bunda film var diyenleride gördük...
Printable View
Denizlininde bi farkı yok.. Gözündeki güneş gözlükleriyle stock araca bakıp bunda film var diyenleride gördük...
Kendisi açıklamış zatende biz genede açıkladık :D
abi benim bildiğim cam filmlerininde dereceleri war eğer o derecelere uyarsan filmdede sorun olmadığını biliyorum ..
Yok öle bi derece
filmin en açığı da en koyusu da yasak.. APP leri de deiştiricem ben çok dikkat çekmemek için çerçevesi siyah olanlardan takıcam. film ekzos ve APP olmasın arabada da ne olursa olsun..
aynen ya arabam baglı bnmde gecen otoparka ındım bı dunya araba wardı dedım hayırdır abı topladılar dun gece hepsını fln dedı otoparkcı nedense bole sapıtmıs durumdalar nerelerıne batıosa bu egzoslar fln :Deli: dıkkatlı olun bu aralar topluolar toplıcaklarda ben cıkarttıgm an sokuom egzos fln bı sure sessız gezcem :mad:
Şuan aksarayda cam filmi satışı yasaklandı. cam filmini 1 ay içerisinde bitireceklermiş.
ilk ceza 165.-YTL 2. kez yakalandığında araç bağlanıyor. 3.de men ediliyorsunuz.
kökünden çözmek için cam filmi satışını durdurdular. bilgilerinize.
benm tek amacım egzos ve bodykit cam filmi olmasada olur.
abi noluyo bunlara yaw kesin aç kaldı bunlar
açlıkla alakası yok bunun arkdaşlar.
cam filmi normalde de yasak, açlık diye tabir ettiğiniz cezaları kesmek için cam filmi satışını durdurmazlar.
bırakırlar satış devam eder. gördüklerine keserler cezayı. cam filmi satışı durursa yeniden cam filmi yaptırma olanağı ortadan kalkacak.
eminimki geçerli bir sebep vardır.
Geçen yaz yediğim cezalar yüzünden filmlerimi söktüm..Neredeyse 1 senedir filmsiz dolaşıyorum..Belki filmliyken daha şık bi görünümü vardı arabamın ondan ödün vermeye razıyımda..
Ama öyle durumlar varki adamı katil eder;
Trafikte istemediğiniz kadar kendini bilmez,şefersiz insan var ..Cuma-c.tesi bi çok kez şahit oluyorum.sıkışık trafikte bayan sürücü ilerlemeye çalışıyo yandaki arabadan 4 kişi sarkmış camdan kadının içine düşücekler..Cam filmi olsa böyle bişey yaşanmıycak..Napalım yani silahı torpidoda mı taşıyalım artık..Madem cam filmi yasak önce vatandaşın güvenliğini sağlasınlar adam gibi..
1.'si Arabayı ikinci el almış birisi ne suçu var arabası bağlanacak işinden güçünden olacak. Ve filmlerini söktürecek camlarından çıkarmı çıkmazmı belli değil.
2.'si Benim kız kardeşlerim Eşim araba kullanıyor o. ç. korkutmasınlar diye arabalarını film yaptırdım. Öküz dolu memleket çiğ süt emmişler dolu artık saygıda kalmadı insanlarda. İlla insana görürsen darp et diyorlar. hay allahım ya.