var abi sonradan eklediler :)
Printable View
şehir içi 10litre civarı yakıt tüketimi var, belki 9 civarına düşürülebilir,
bana 9-10 litre çok geliyor, normal şartlarda çok değil ama akaryakıt fiyatlarımız nedeniyle çok
1 sene 19 jantlı 1.2 jetta kullandım, uzun yolda 4.8-4.9 L den bir gram fazla yakmaz, şehir içinde ise devirli kullanılmadığı zaman yine fazla yakmaz, 9-10L hiç görmedim, karışık 6-7 ortalama yakıyor,
1.4 tsi ye göre önden 50kg daha hafif olduğu için ön arka ağırlık dağılımı daha iyi ve ciddi yol tutuyor. İstanbulpark tecrübesi ile sabit.
http://i42.tinypic.com/23j51ed.jpg
9-10 litre ne ya madem küçük motor alıyosun amaç zaten tasarruf olmalı.bunu alan adam 3000 4000 de vites atıcaksa hiç almasın. arkadaşımda var ve şehir içi dahil sakin kullanımda 7 litreyi geçmiyor 5,5 6,5 arası bi yakıtı var aracın.
1.4 122 ile sehir ici klima acik 6.1 falan yakiyorm.
Devirli ve klima acikken 10-11 oluyo :)
:D golf iyide her açıdan içinde biraz daha kalite farkı daha başka elit görüntü var arabada ama insafsızlar bir arabaya tahmini 3 ay süre weriyolar oda beli diğil hee uzayabilirmişte kısalabilirmişte verdikleri süre pederde dedi ben evlenirken o kadar beklemedim bi arabayımı okadar beklicem die kaldı öyle :D
Hort :d yeni konu acmayim dedim. Polo 1.2 bluemotion verip jetta 1.2tsi highline+sunroof dsg alayim diyorum ama 1.4tsi dsg comfortline 122 likte aklimi karistirmiyor degil. Varmi 1.2 veya 1.4 lerin kronik sorunlari? Senelik 5000km binilecek. Performans zaten polodan sonra iyi gelecek. Sizce 1.2 mi 1.4 mü?
jettanın içi golften kötüdür daha çok leon gibidir içi 1.2 tsi motorda performans aramayan için gayet yeterlidir güncel olarak leon 1.2 tsi kullanıyorum performans tatminkar yakıt 7 8 arası ama eğer imkan varsa 1.4 tsi almak daha iyi bence yakıt olarak 1.2 tsi biraz fazla yaktığını söylüyorlar
Benim dikkatimi çeken bir durum şu sanki 1.2tsi piyasası 1.4tsi a göre daha hizli Alım satım olarak özelliklede Dsg olarak
yeni jetta kronik koltuk sorunlu. Koltuklar kesin değişecek o da şansınız varsa ses kesiyor. Dikkat.
1.2 tsi golf var arkadaşım da gidişi çok iyi bence jetta da çok bir fark olmaz. Yokuşlar da 1.4 e göre bayılabilir. Yakıt olarak da arkadaşımın ortalaması 7.5 lt ve 31 kuruş yakıyor benzinli bir araca göre çok iyi değer.