Bir arkadaşımın vasıtasıyla Küçükyalıda adını hiç duymadığım bir firmaya temizlik amaçlı kuaför hemde aracın tabanına pütür kaplatmak maksatlı bıraktım fiyatınıda önceden konuştuk anlaştık verdiği fiyat göya bana arkadaşımın vasıtasıyla gittiğim için uygun yapıyor arkadaş bu arada pazartesi bıraktım arabamı cuma hazırdı işim olduğu için cumartesi alabildim arabamı yani 5 iş günü aşağıda paylaşıyorum resimleri bu kadar özenilerek yapılmış arabam.
Arabamı teslim almaya gittim ben kendim temizlesem birkaç ilaç alıp yeminlen bunlardan daha iyi temizlerim neymiş efendim aracım lpg'li diye motora su vurulmazmış kuru temizlemişler motorun sağında solunda ufak yağ lekeleri duruyor çoğu yerdeki biriken tozlar duruyor, yok tavan sarkar diye tavana hiç ellememişler tavanın kenarlarında fitillerdeki kirler ön cama inen direklerdeki kirler lekeler hep duruyordu hadi tavan sarkıyordu buralara niye ellemediniz dedim sürdürttüm ilacı bak nasıl çıkıyormuş dedim hadi temizliğimiz kötü oldu bu kafamda pütür işi içinde soru işareti oluşturdu gittim servisime rica ettim soktuk tanıdığı bir rotcunun kanalına indimki aracın altına içler acısı muhtemelen arabanın altı yıkanmadan pütür atılmış hep geri atmaya başlamış ayrıyeten bana senin arabana 12 kutu pütür kullandım demezmi dükkanında lift yok büyük ihtimal sehpaya alıp altına uygulama yaptılar ayrıca arabamında altını nerde sürttüyse sürtmüş sürtüğü yerler belli çünkü ben kuaförden aldıktan sonra eve getirdim ve 1 haftadır ilk defa dün bindim benim bir yere sürtmem imkansız zaten teslim almaya gittiğimdede bana araban ne kadar alçak nasıl kullanıyorsun bunu demişti burdanda anlaşılıyorki sürttü ki bir yere bu cümleyi kullandı.
Firmanın adı Magic Car Care.
Şimdi bana akıl verin bu adamı ne yapmalı ?
![]()