User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
66 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yeditepe veya beykentte okuyan?

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yeditepe veya beykentte okuyan?

Arkadaşlar merhaba

Üniversite tercih konusu açıldı ancak, çok kararsız bi durumdayım herkesin görebilmesi açısından konu açmak istedim.gereksiz görünürse silinebilir.

Yeditepe veya beykent üniversitesinde yönetim bilişim sistemleri bölümünü tercih etmeyi düşünüyorum. Ancak iki okulla ilgili kaygılarım var.

Öncelikle yeditepe hazırlığa herkes zor diyor . Forumdan bir kaç arkadaşla görüştüm çalışırsan geçersin diyorlar. Ancak temelim olmadığı için eğitim dili yuzde yuz ingilizce olduğu için çekiniyorum.

Beykenttede hazırlık var ancak, fakültede yuzde 30 ingilizce ancak okul hakkındaki kötü yorumlar v.s çok var.

Kısacası cok kararsız kaldım. Sizce hangi okulu tercih etmeliyim?
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

MazdaSpeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgi Üniversitesindeyim,bu sene girişliyim.Ben de hazırlık okuyorum şu an ve hala devam etmekte.Ben de senin gibi ingilizce ile hiç bir alakası olmayan birisiydim ve hazırlıkta en alt seviye olan 1.kurdan başladım okula ve şu an 5.kur olan son seviyedeyim inşallah 1 ay sonra biticek ve bölüme başlayacağım.Yeditepe hazırlık için zor diyorlar bizim okul için de zor diyorlar her okulun öğrencileri abartmayı seviyor.Benim için öyle çok bir zorluğu yoktu hazırlığın tek zor olan şey essay yazmayı öğrenebilmek o da 1 sene içerisin de çok rahat oturuyor ve öğreniliyor.Eğer dersleri öğrenme hevesiyle dinlersen geçersin tek yapman gereken bu.Hazırlığı zor olan okullar var ama onlar Boğaziçi,Koç gibi üniversiteler.Bilgi ve Yeditepe hazırlığı için en son bizim writing hocamızla da konuştuk bu konuyu kendisi de bir zorluğu olmadığını söyledi.Onun için korkmana hiç gerek yok kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeditepe hazırlık gerçekten zor eğer yaparım diyorsan yeditepeye gir. liseden farkı yok hazırlığın sabah 9 akşam 4 hergün 6 saat, devamsızlık saatide çok az. beykentte okuyan 3 arkadaşım vardı 3 ü de bıraktı gitmiyolar diye ama beykent hakkında bi bilgim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederim cevap için yani herkes genelde yapılabileceğini söylüyor. Sonucta çalışılırsa geçilir diye tahmin ediyorum ancak hocaların bırakma gibi durumları var mk bunu ogrenmek istiyorum
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocaların bırakma durumu hazırlıkta olmaz fakültede olur. giriceğin bölümün hazırlığı kolay diye biliyorum 2 ayrı hazırlık var ben güzel sanatlar öğrencisiyim bizim B kurumuzla makina müh. vs gibi öğrencilerin gördüğü hazırlık aynı değil ilk girdiğimde yanlış binaya vermişlerdi ordan biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocaların bırakma durumu hazırlıkta olmaz fakültede olur. giriceğin bölümün hazırlığı kolay diye biliyorum 2 ayrı hazırlık var ben güzel sanatlar öğrencisiyim bizim B kurumuzla makina müh. vs gibi öğrencilerin gördüğü hazırlık aynı değil ilk girdiğimde yanlış binaya vermişlerdi ordan biliyorum.
    Sadece a kurunda farklılık oluyomuş galiba. Benim bölümde zor diye biliyorum cunku yuzde 100 ingilizce bölüm.
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece a kurunda farklılık oluyomuş galiba. Benim bölümde zor diye biliyorum cunku yuzde 100 ingilizce bölüm.
    Sadece A kurunda farklılık sanmıyorum çünkü beni ilk yanlış verdikleri yer kuzey hazırlıktı B kuru, kitapları falanda almıştım grammar writing üstüneydi benim ilkokul 6 da gördüğüm ingilizceydi. Sonra doğru yere gönderdiler kitaplar yanlış diye derse almamışlardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece A kurunda farklılık sanmıyorum çünkü beni ilk yanlış verdikleri yer kuzey hazırlıktı B kuru, kitapları falanda almıştım grammar writing üstüneydi benim ilkokul 6 da gördüğüm ingilizceydi. Sonra doğru yere gönderdiler kitaplar yanlış diye derse almamışlardı.
    Anladım mert tesekkur ederim. pekı genel olarak ortam nasıl hocalar okul v.s
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeditepe hazirlik cok zor degil duzenli calisirsan tabi yerinde olsam yeditepe yi secerim
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genellikle herkes yeditepeyi öneriyor. Beykentte okuyan yok mu kimse?
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeditepe nin hazırlığımı zor eğer ki çok takılmazsan çok rahat geçersin yeditepe hazırlığı. hiç birşey değil ben Görsel iletişim okuyorum yeditepede yarım dönemde bitti hazırlık
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeditepe nin hazırlığımı zor eğer ki çok takılmazsan çok rahat geçersin yeditepe hazırlığı. hiç birşey değil ben Görsel iletişim okuyorum yeditepede yarım dönemde bitti hazırlık
    Hocam sence hiç temeli olmayan biriside geçebilir mi
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hiç temeli olmayanı beginner'dan başlatıyorlar zaten öğreneceksin orada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki benim temelim yoktu sadece kendini vericeksin hep sorduğu şeyler aynı speaking yok listening writing bide grammer bukadar

evet bu arada C kurundan başlıyorsun I go you go we go die ilk okul ingilizcesi
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki benim temelim yoktu sadece kendini vericeksin hep sorduğu şeyler aynı speaking yok listening writing bide grammer bukadar

C den başlayınca a yı yaz okuluna gidip geçiyomuşsun doğrumudur
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeditepe hazirlik belki eskiden zor olabilir, ama son senelerde bence kolay . Ben 2010 girisliyim , herkes zor zor diyordu , prof sinavina girmedim . Kur belirleme de iyi yapamadim heralde c den basladim . C en alt oluyor bildigin my name is ogreniyorsun , ki ben anadolu lisesi mezunuyum . Onun ustune c kuru gercekten cok berbat olmustu . Her neyse c-b-a da tek yaptigim sey haftasonu icin verilen odevleri yapmak oldu . Sonuctada vize ve finallerde en kotu 85 alarak bitirdim . Ayrica artik devamsizlik saati de artmis ve gecme notu dusurulmus sanirim . Korkmani gerektircek hicbir sey yok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur Yaz okuluna gidebiliyorsun A kuru için

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Temeli olmayan birini yarım dönemde bölüme mi geçiriyorlar Speaking'de yok.
    O zaman hazırlığımız da var demek için yapılmış bir sistem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben size şöyle diyim placement sınavını salladım tamamen yani oyunlardan bildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım ve A kurundan başladım grammer olayını fln da zaten çoğunu baştan aldı hoca düşünerek yapıncada geçtim A kurunu. Speaking'e gelince evet böyle bir ders yok çok saçma belki eklenmiştir çok emin değilim 2009 'da kurtuldum hazırlıktan.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)