filtre egzos f7r var :)
Printable View
filtre egzos f7r var :)
erelcim. akşam ataşehirde görüşelim mi :)
180 hp araçlarla denerim stoc gti/cupra/rs cumartesi akşamı .
eğer kaldıysa stoch tayyar falanda olur F/h/e zevkli olur ;)
sadece filtreli 306 var Erel haftasonu bi aksilik olmaz ise deneriz :)
diğer araçlarlada denerimde asıl niyetim benim arabamın giderini görmek o yüzden 306 daha çok istiyorum sağlığını giderini pek bilmediğim için arabamın bi 106 yada GSi ile denemem beni bilgi açısından pek tatmin etmeyecek :)
Bu arada aracımda sökük olan tek şey stepne geri kalan herşey var üzerinde
Konilerle ne alakası var yatağın altında yatıyorlar :D
Olur bende buralardayım genellikle müsait oluyorum bir aksilik olmazsa
Bu akşam mı dur daha kimle deneyeceğimiz belli değil kaldı ki ataşehir olacağıda meçhul :D
Ben denerdim ama geçtiğim arabalarla bir daha denemiyorum huyum değil ıbcaıjdbvoajdbca
bugunleride gördük ya mk :D yönetim üyeliğimi silin Allah rızası için axajakxabjsa
Ben denerdim ama AZ nin muayne yok çikaramiyorum malesef sana okadar demistim Erel deniyelim diye senin muayne yoktu simdi benim yok 17 lerle biraz zor yurursun ama oem jant koy daha iyi olur yaniltir bence seni o jantlar
Kısmet aynen benim muayenem yoktu :) Sen yaptırdığında deniyelim fark etmez biliyorum o sıkıntı ben 1 seneye yakın arabamı sürmedim.
ama hep 17lerle kullanacağım için o farkıda anlamış olurum. 15 jantların lastikleri eski tarih diye attım çöpe :D Onlarada bir ara lastik almam lazım :)
dede'den yeni aldıgımız stock 306 mızı görmek istiyoruz uyarsa pmleşelim . hayırlı günler.
varmı bugun çıkannn