Süre 6 ay benim bildiğim.
Printable View
Süre 6 ay benim bildiğim.
benım merak ettıgım bu ındırımı devletın bır sıtesınden aldıklarını soyledıler bana aramızda sıgortacı varsa bunu acıklayabılırmı boyle bısey varmı?
Bu 6 aylık süreyi yani en uzun süreyi veren gine anadolu sigorta bazı sigortalar 15-30gün max. veriyor.
Benimde %60lık hasarsızlıgım yandı bende 8 ay sonra almıştım.
sigortalının önceden devam eden poliçesindeki hasarsızlık indirimi, önceki şirkete ait ve tramer belge nosunu ve poliçe bilgilerini belirtilerek, indirim belgesinde adı geçen aracın satıldığını gösteren satış sözleşmesi/ruhsat temin edilerek aynı hasarsızlık indirim oranı kasko poliçesinde kullanılabilir fakat anadolu sigorta satış yapıldıktan sonra ilk 3 ay olarak bu maddeyi uyguluyor.bazı firmalarda 6 ay kiminde 1 yıl değişir.
Indirimler devletin bi sitesinden filan alinmiyor arkadaslar, tramer sisteminden kontrol ediliyor o sekilde o ekrandan aktariliyor ekrana.
Ve süre 6 aydır
Arkadaşlar benım 6 aylık surem bıtmesinin üzerinden 5 gun gecmişti.ancak ben suremın bıtmesıne 20 gun kala fıyat teklıfı almıstım (tabı bu süre olayından haberım yoktu) bu sebepten acentem bolge muduruyle gorusup durumu izah etti ve benım ındırımlı kaskom yapıldı.sizinde aklınızda bulunsun dıye paylaşmak istedim. bazı arkadaslarında dedıgı gıbı devletten alınan bı ındırım yokmus ve hersey acente ıle sıgorta arasında bıtıyor gıbı geldı bana.
Süre kesin 6 aydır demek doğru değil.şu anda genel 6 demek doğru. bazı şirketler 1 ,3 veya 6 şeklinde uyguluyor. bir müşterime sistem 8 ay sonra hasarsızlığı verdi. sistem içindeki dataları bilmediğim için kesin konuşamıyorum .
hocam bilgilerini gönderirmisin çalışıyım
Gecmis olsun kanka sorunu cozmussun.yeni gordum bende yardimci olayim diyecektim...sevindim ;)