Sultan Ahmet Maltepe Şubesi İftar Menüsü
Çorba
Sultan ahmet köfte yada Soslu tavuk
içecek
su
tatlı
açık büfe salata
sınırsız çay
22.5 TL herkesi beklerim..
Sultan Ahmet Maltepe Şubesi İftar Menüsü
Çorba
Sultan ahmet köfte yada Soslu tavuk
içecek
su
tatlı
açık büfe salata
sınırsız çay
22.5 TL herkesi beklerim..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Burası Mavi Focus ST li Alper arkadaşımızın mekanı ,şu anda tatilde ve ben bakıyorum
sizleride davet ediyim istedim fiyatlar uygun toplanıp gelebilirsiniz gırgır şamata olur hemde karınlar doyar.
Yer: Maltepe belediyesinin tam karşısı hatta onun yanındada carfur express var minibüs yolu üzeri
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bekliyorum beyler dün 46 kişilik rezervasyonum vardı
aklımda olsun arada geleyim ailece birşeyler yemeye ,yakınmışız haberimiz yok ...organizasyonlarımızıda orda yaparız diğer reno kulüpleriyle ..
Bekliyorum en güzel şekilde ağırlarız misafirlerinizide paket servisimizde mevcut 3719562
maltepe tayfası zaten genelde burda typer lar s2000 ler kapıda![]()
Sadece iftarmı yapabiliyoruz sahur olayı yokmu![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)