Giderken Esenboga TGS calisanlari arkadaslarim oldugu icin hic odeme yapmadik ama donuste Bruksel'de kisi basi yaklasik 50Euro odedik pazarlikla ve geri odeme yapmiyor kimse bilginize...
Printable View
Giderken Esenboga TGS calisanlari arkadaslarim oldugu icin hic odeme yapmadik ama donuste Bruksel'de kisi basi yaklasik 50Euro odedik pazarlikla ve geri odeme yapmiyor kimse bilginize...
Sıkıntı yok o konuda. Yeter ki geldim diye haber ver:) Biz gidelim neyin ne olduğunu çözelim gerisi kolay. Beklerim:)
Anlaşılan biz pazarlığa oturacağız:) Neyse kaderimize razı geleceğiz yapacak çokta birşey yok. Bilgi için teşekkürler..
Çok fazla bişey götürmene gerek yok Eren :) Senede 2 defa büyük indirim ayı var Belçikada. Ağustos ve Ocak aylarında özellikle giyim sektöründe %65-70 arası indirimler oluyor bunlardan yararlanırsın. Normalde fiyatı 130 Euro olan kaz tüyü montu 32 Euro'ya almıştım :) 5-10 Euro'ya aldığım Pumaların haddi hesabı yoktu :)
Vay emenikeeee, hatta allum buker :D
Biz 110 toefl' la etimesgutta çomolokko savaşlarındaydık :)
Hayırlı teskereler :)
Ay sonunda Mons'da hava değişir :) sen yinede 1-2 kazak götür yanında. Ama dediğim gibi gittiğin gibi halledersin kışlık işini. Ben izne geldikçe bavulları burda boşaltıp yenilerini almak üzere boş bavulla geri dönüyodum :)
Umarım yemek yapmasını biliyorsundur :D maaşını en çok harcayacağın kısım yemek oluyor. Biz başlarda maaş yatardı 10 gün Italyan lokantaları, Çin yemekleri vırt zırt yerdik sonra 20 gün makarnaya talim ederdik :D
İçerde kocaman Carrefour var herşey taxfree :) Sigara içmiyorsan verilen sigara kartlarını değerlendir derim. Bizim zamanımızda 15 Euro'du kartonu içerde ama dışarda 38'di 25-30 civarına alan çok oluyodu dışarda yemek yediğimiz yerlerde içmeyenler olarak güzel gelir kaynağı yaratmıştık sigara işinden :D
Hamaratım o konuda sıkıntı yok:D Maaş o yüzden yeter bana sanırım. Sigaramda yok zaten. Bu arada sigara kartları ile aldığın sigaraları kime satıyordun mesela?
Carrefour olayından haberdarım. İçinde elektronik ürünlerde var mı? Cep telefonu vs gibi. Ticaret yapalım:)
Shape'e çok yakın Jemappe diye bi kasaba var. Türklerin yaşadığı ve 2-3 tane kebapçının olduğu. Burda çalışanlar alıyodu, sen sormadan onlar sorar zaten :D
Tahret musluğu işi sıkıntı :D en iyi arkadaşın 2,5 Lt kola pet'in olacak :D yada wc sonrası direkt banyoya dalarsın :)
Amerikalılar ile aynı binada kalıyorduk biz hala aynı olması lazım. Bizim onlarla girebildiğimiz ama alışveriş yapamadığımız Piex denilen yer var. Onlarla muhabbeti ilerletip Piex'den çok daha ucuza alışveriş yapabilirsin. Biz ağırlıklı olarak Et alışverişini toplu halde yapıp deep freeze gömüyoduk çok çok uyguna geliyodu.
Tahret olayına avrupa'dan alışığız zaten:D :D 2.5luk pet yada emzik ağızlı 500 ml pet su şişesi candır:D :D
Piex işini çözüp patlatmalı. 1 2 aya muhabbeti koyar aldırırız adamlara :) Bende etçil olduğumdan bende eti gömerim artık deepfreeze:D
Sen gene aklına geldikçe bilgi ver patron. Her bilgi altın değerinde şu an benim için.
Bu kadar bilgiden sonra TMR'a gönderirlermiş:D :D
Belcika ya geldim. 58 kg bagaj icin 1 lira istemediler sagolsunlar:)
Konu kapanabilir
Nato'ya asker olarak nasıl gönderiyorlar? Seçilmiş asker mi bunlar yoksa iş-güç sahibi kişiler i?
Acemi birliğinde yabancı dil sınavına giriyosun, iyi derece alanlar Ankaraya geliyor ve tekrar sınavlara tabi tutuluyor. Onlarında arasında da başarılı olursan Zaventem biletini kapıyorsun :D
Ben 84/2 gittim askere Ankaraya gelen 24 kişi arasında 2. olup gitmiştim :)
Alsalarda şuan tekrar gitsem offfff :D Eren'in orada yaşayacağı 11 ayı hayal bile etmek istemiyorum :D
Fahrettin abi ile anca pazartesi göüşebileceğiz. Söylerim tabi ki selamını:)
Mons'a dün indik ama açıkçası dini bayram olmasından ötürü açık çok yer yoktu. Bir cafede oturup birşeyler içtik gezindik bakındık falan. Koca meydanda bir sürü kafe içinden sahibi Türk olanıda ilk tercihte bulmayı başardık:D